Няколко модни комбинации за посрeщане на 2011 г.


Няколко модни комбинации за посрeщане на 2011 г.Изборът на дрехи за посрещането на новогодишната вечер зависи от вашия стил, от компанията с която ще сте, но и от мястото, където ще празнувате. Това е и възможност да облечете нещо бляскаво и крещящо, което в друг случай не бихте сложили. Ето и няколко комбинации как да посрещнете най-лудата нощ в годината.

- Облечена като за гала - вечеря - Дълга рокля с голямо деколте е идеалният тоалет за посрещане на Нова година в ресторант. Аксесоарите трябва да са перли в сребристо и сребриста чантичка, а обувките с метални копчета, които ще блестят.

- Готови за клуб - В рокля без ръкави и болеро ще изглеждате много женствени. Не забравяйте да си вземете чантичка, която да е в тон с обувките ви. А ако сложите и сребристи мрежести ръкавици, несъмнено ще бъдете центъра на вниманието.

- Купонът може да започне - Пола и тениска, масивен пръстен и обувки на високи токчета, какво повече за забавление.

Няколко модни комбинации за посрeщане на 2011 г.- Идеално за ресторант - Ако имате по-пълни крака обезателно си сложете рокля от полиестер с черен чорапогащник. Ръкавици и обици, естествено чанта и обувки, цялата тази комбинация ще ви създаде тържествено настроение.

- Само за диско кралици - Ако сте слаби и стройни сложете си тънък комбинезон с масивно колие и обувки с панделка и отворени пръсти. Може да си сложите и поличка тип прегърни ме, тениска, интересни обувки стил ретро и семпла чантичка.

- За всеки случай - Панталон с висока талия, тиранти, риза и атрактивно колие. Обезателно сложете си обувки с висок ток.

Няколко модни комбинации за посрeщане на 2011 г.- Ако сте тръгнали на седянка - Сложете си копринена туника с богато украсено деколте. Тя е идеална за дамите с някои друг килограм в повече, закръглено коремче и пищен ханш. Носете я с бежов клин. Сложете си удобни обувки и златиста чантичка.

- За Фанси места - Ако посрещате Новата година в хотел от добра категория, ще ви отива дълга копринена рокля. За да сте съблазнителни все пак не прекалявайте с бижутата, достатъчно е сребърно мрежесто колие. Обувките с висок ток и елегантна чанта са задължителните аксесоари.

Остава на вас да решите къде, как и с кого ще сте в най-хубавата нощ в годината. БГНЕС