Свежо вдъхновение: Естествени съставки за красива кожа и вълшебни моменти


Красотата може да отвори доста врати пред вас. Именно красивите моменти правят живота специален. Всяка жена има нужда от тези моменти: малките изненади, които превръщат обикновения ден в незабравим – да се събудиш с любимата си песен по радиото, да почувстваш как слънцето гали кожата ти, една усмивка или мил жест от любим човек, докосване или целувка.

NIVEA VISAGE помага да направим тези моменти още по-красиви, защото NIVEA дава на кожата ви това, от което има нужда, за да се почувствате невероятни и неповторими. Всеки продукт от серията за основна грижа на NIVEA VISAGE е с формула, специално разработена за специфичните нужди на определения тип кожа. Продуктите предлагат програма за грижа за кожата в три прости стъпки – почистване, тонизиране, подхранване – за жени, които искат най-ефективната основна грижа от NIVEA.

NIVEA VISAGE ви помага лесно да изберете продукт, подходящ за вашия тип кожа, без значение от възрастта. Гамите от NIVEA VISAGE за трите типа кожа са универсални, но и модерни, отговарят на все по-големите очаквания на потребителите: "Потребителите искат да използват продукти, вдъхновени от природата. Именно затова ние обогатихме нашата серия продукти за основна грижа с естествени съставки, специално разработени за различните типове кожа", твърдят от отдел “Разработване на нови продукти“ в Байерсдорф.

Продуктите за нормална и смесена кожа съдържат екстракт от лотос, витамини и невен, тези за суха и чувствителна кожа – бадемово олио, а за смесена и мазна – лимонена трева и ориз. Природата винаги е била източник на вдъхновение за учените от NIVEA. Те изучават кожата в продължение на повече от 100 години и са успели да разберат много добре от какво има нужда, за да е здрава и красива. Изследователският институт на Байерсдорф в Хамбург е един от най-модерните по рода си в света. Над 450 специалисти в грижата за кожата работят върху технологиите, формулите и концепциите, които постоянно движат напред света на козметиката. Байерсдорф е първата компания, използвала станалите вече класическите категории за типове кожа – суха, мазна и нормална, както и първата, предложила специални формули за всеки тип кожа.

Преглед на трите гами:

NIVEA VISAGE Основна грижа за нормална и смесена кожа – с естествен екстракт от лотос и витамини
За да запази естествената си свежест и мекота, нормалната или смесена кожа има нужда от леки продукти, които хидратират и защитават кожата. Обогатени с естествен есктракт от лотус и витамини, новите формули от NIVEA VISAGE балансират нивата на хидратация в кожата, като я правят нежна и свежа. След почистване и освежаване, нанасянето на дневен крем възстановява естествения баланс на кожата. През нощта нощният крем помага на кожата да си отпочине и да се възстанови, като стимулира естествения процес на регенериране, за да изглежда истински освежена на сутринта.

Продуктите:
Измиващ гел
Освежаващ тоник
Почистващи кърпички
Хидратиращ дневен крем 2 в 1
Почистващо мляко и тоник
Възстановяващ нощен крем (за всеки тип кожа)

Свежо вдъхновение: Естествени съставки за красива кожа и вълшебни моменти

NIVEA VISAGE Основна грижа за суха и чувствителна кожа – с естествен екстракт от бадем и невен.
Сухата кожа има нужда от повече хидратация и защита. Обогатена с ценни липиди и масло от невен, новата формула на NIVEA VISAGE интензивно хидратира и се грижи за кожата. Резултатът е сияйна, свежа и мека кожа. Гальовното усещане започва още с почистването на кожата, която нежно, но ефективно премахва всички следи от грим и замърсявания. Дневният крем попива бързо, като успокоява кожата и я хидратира в продължение на 24 часа.

Продуктите:
Почистваща крем емулсия
Подхранващи почистващи кърпички
Подхранващ тоник
Подхранващ дневен крем

Свежо вдъхновение: Естествени съставки за красива кожа и вълшебни моменти

NIVEA VISAGE Основна грижа за смесена и мазна кожа – с естествена лимонена трева и ектракт от ориз.
Смесената кожа има специфични потребности. За да останете във форма, имате нужда от подхранващи продукти, които да хидратират кожата през целия ден, като контролират отделянето на себум и я матират. Новата формула с натурална лимонена трева и екстракт от ориз помага за възстановяване на естествения баланс на кожата. Намалява лъскавината, матира и осигурява 24-часова хидратация.

Продуктите:
Почистващ гел
Матиращ тоник
Матиращ дневен крем

Свежо вдъхновение: Естествени съставки за красива кожа и вълшебни моменти

Нова защитна формула
Кожата има нужда от всекидневна защита от външните фактори и преждевременното стареене на кожата, предизвикано от слънчевите лъчи. Ето затова NIVEA VISAGE направи промени във формулите на всички дневни кремове от серията основна грижа, като включи нова, подобрена UV защитна система. Формулите съдържат балансирана комбинация от UV-A и B филтри (в съответствие с COLIPA стандартите), за да ви осигури надеждна защита, където и да сте – на път към работа, на шопинг, на кафе на открито, на пикник в парка или където и да е другаде!