Модерното осветление в дома

Светлината може да променя настроения. Вътрешното осветление допълва различните настроения, чувства и нюанси всеки ден, създава уют и комфорт. Част от изкуството да живееш добре е способността да съчетаеш обзавеждането на дома с правилното осветление. С правилната светлина, вие можете да промените изцяло атмосферата, от обикновена в специална и дори екстравагантна. С малко креативност все може да използва модерното, вътрешно осветление, за да добави щипка шик и уникалност към всеки интериор.
Представяме ви най-добрите и модерни решения за осветлението на дома, които могат да отговорят на нуждите и на най-капризните.

Swarovski Crystal е име познато на всички, интересуващи се от мода. Отдавна обаче то не се свързва само с модерните облекла и haute-couture, а все по-често се използва и в обзавеждането, при изработката на домакински уреди и осветление. Комбинацията между светлина и нежните кристали изглежда изящно и стилно – доказателство за това е продуктовият каталог на гръцката компания SPOT LIGHT. Моделите в каталога са с нестандартно и уникално изпълнение – големи полилеи, плафони, аплици, лампиони и настолни лампи.

Модерното осветление в домаМодерното осветление в дома

След като флоралните мотиви се наложиха като абсолютния хит в пролетните модни тенденции, ние ви предлагаме за вашият дом лампата Arum на Сандро Сантантонио за Lucente. Моделът е с тясна основа, която се разширява до огромен цвят. Arum привлече вниманието по време на Euroluce 2009, а сега вече е факт и на българския пазар. Макси размерите и смелият дизайн правят Arum централен елемент в интериора. Корпусът е от боядисан в бяло метал, а абажурът – от текстил в червено или слонова кост.

Модерното осветление в домаМодерното осветление в дома

Модерното осветление в дома

В рамките на Milan Design Week 2010, Том Диксън представи висящите лампи Void, част от новата колекция Industry. "Мистериозното осветително тяло от мед, месинг или стомана" е дигитално изработено и ще бъде предлагано пакетирано или монтирано на място от екипа на Диксън.

Модерното осветление в домаМодерното осветление в дома

Младата дизайнерка Алис Росиньоли представя лампата Vega. Структурата на корпуса е огъната под тежестта на масата на крушката. Дизайнът предполага съвкупност от геометрични форми, а модела е решен в черно. Размерите са 20Ø x 39 см.

Модерното осветление в домаМодерното осветление в дома

Снимки: www.thehome.eu