Колекция 2011 на холандската марка ENZOANI е вече в бутици Bridal Fashion

Булчинските и официални тоалети от колекция 2011 на холандската марка Enzoani са вече в бутици Bridal Fashion.

Enzoani се състои от колекции в 3 линии – едноименната Enzoani, която е дизайнерска колекция от булчински рокли с нестандартни решения, Blue by Enzoani – романтичен стил и премерена екстравагантност и Love – колекция от официални рокли – много елегантни и изключително свежи. 

Колекция 2011 е различна и смела в сравнение със същата от предходната година. При булчинските рокли голямо впечатление правят акцентите. Класиката е аут, а сватбената рокля става все по-интересна. При цветовете присъстват светлосиният и ЧЕРНИЯТ цвят в булчинската рокля. Силуетът е прибран или премерено романтичен. Като нови детайли са представени драпериите около талията, които стоят ветрилообразно и спираловидно пришитите волани. Шлейфовете на роклите са богати, раздвижени, и красиво оформени. На почит са естествената коприна, лазерно обработения дюпион и матиран сатен с копринен състав. Не са забравени и дантелите. Почитателките на материята ще бъдат силно изненадани от игра с няколко вида дантела и естествена коприна.

Колекция 2011 на холандската марка ENZOANIКолекция 2011 на холандската марка ENZOANI

Колекция 2011 на холандската марка ENZOANIКолекция 2011 на холандската марка ENZOANI

При официалните рокли доминира бледо розовият, кораловият, небесно и тъмно синият, сиволилавият и жълтият цвят. Дългите вечерни рокли са също с прибран силует и силно разкроени в задната част. При коктейлните рокли на марката хит е стилът на Джаки Кенеди и Грейс Кели. Елегантните рокли в съчетание с жакети с повдигнати при рамененете тричетвърти ръкави и колани с кристали и цветя са много шик за всяко стилно събитие. 

Всички налични булчински и официални рокли от най-новата колекция на марката са със специални цени за клиентките на бутици Bridal Fashion.

Колекция 2011 на холандската марка ENZOANIКолекция 2011 на холандската марка ENZOANI

Колекция 2011 на холандската марка ENZOANIКолекция 2011 на холандската марка ENZOANI

С булчинска рокля на Enzoani блесна и хотелиерската наследница – Парис Хилтън на своята медийна венчавка с английската ТВ звезда Пиърс Морган, а с официални тоалети – американските световни звезди Пола Абдул, Шерил Бърк и Шаун Робинсън, Шаная Туейн и много други дами от световният и български елит. С рокля на марката се омъжи и Десислава Спасова, съпругата на премиерския съветник – Светослав Спасов. С тоалет на Enzoani се представи Мисис България Вселена 2009 и лице на Bridal Fashion – Елена Караколева на световния конкурс Мисис Вселена 2010 в Литва, където грабна короната Мисис Европейски съюз.