Как да се справим с целулита в домашни условия?

Организирай си сама бърза антицелулитна процедура.

Специалните терапии за третиране на целулит, предлагани от козметичните салони са изкушаващи за всяка жена. Те със сигурност са наш добър съюзник в борбата с целулита, но за да стигнете до желания резултат трябва да сте готови да отделите немалко време и търпение.

Какво да вземем от техния полезен опит?
Калолечение
Лечебната кал разширява кръвоносните съдове, подобрява обръщението на кръвта и лимфата и активира обменните процеси. Тя е изключително ефикасна за прочистване на организма и елиминиране на натрупаните в кожата токсини.
Антицелулитно обвиване
Този метод стимулира обмяната на веществата, снабдява кожата с минерали и микроелементи и подобрява насищането й с кислород. Съдейства за намаляване на излишните сантиметри и за повишаване на еластичността и здравината на кожата.
Антицелулитни масажи
Сухият масаж е особено полезен, защото активира кръвообръщението и подготвя кожата за въздействието на активните съставки на антицелулитните кремове и гелове.
Криотерапия или криомасаж
Има почти чудотворно въздействие за премахване на портокаловата кожа и топенето на мастните депа . Стимулира кръвообращението и клетъчния матаболизъм. Използват се студени вани, компреси, масаж с ледени компреси и т.н.

Как да се възползваме от тях у дома?
Leocrema Перфектно тяло разработи два уникални продукта, с които бързо и лесно в домашни условия може да се възползвате от антицелулитните процедури, предлагани от козметичните салони.

Кремообразната стягаща кал Leocrema Перфектно тяло действа ефективно срещу целулита, редуцира кожните грапавини и намалява обиколката на бедрото. Съдържа глина и зелени водорасли, които очистват от токсините и намаляват мастните натрупвания. Фитоекстрактите от бръшлян, див кестен и Гинко Билоба имат дренажен ефект, нормализират подкожната микроциркулация, стимулират кръвообръщението, укрепват капилярите и намаляват отока в засегнатите зони. Центела Азиатика действа стягащо и тонизиращо.

Разделена е на индивидуални опаковки, всяка от които се използва за едно нанасяне.

Стягащата кал е идеално решение за поддържане на тонуса на тялото през цялата година. За да предотвратите повторно натрупване на целулит може да я използвате 1-2 пъти в седмицата като поддържаща терапия.

Подходяща е за корема, седалището и бедрата.

Как се използва?

  • Нанесете равномерно върху желаните места и оставете да действа 15-20 минути до пълното й изсъхване. За интензивно действие може да покриете с целофан ( прозрачното кухненско фолио е отлично).
  • Отстранете с хладка вода и нежен масаж .
  • Може да комбинирате с антицелулитен гел за ударно действие.

Тъй като калта действа загряващо не се препоръчва употребата на продукта от бременни жени и при кожа с много разширени вени.
Може да откриете продукта в аптеките и козметичните магазини в цялата страна с цена на
1 опаковка 3,50 лв.

Антицелулитната Крио-маска за тяло с охлаждащо действие
Бърза 5-минутна терапия с отмиване

Иновативна терапия, която използва ефектът на студа за постигане на ударни резултати.
Само за 2 седмици видимо изглажда портокаловата кожа и намалява мастните натрупвания с 16% и с 40% след 4-тата седмица.

Кожата е мигновено тонизирана, по-плътна и стегната.
Супер бърза и лесна за употреба, Крио-маската за тяло е изключително подходяща за летните месеци. След отмиване на продукта, може да използвате слънчеви лосиони или ежедневно мляко за тяло.

Как се използва?

  • Нанесете върху суха кожа с леки масажни движения.
  • Оставете да действа за 5 минути.
  • Изплакнете с топла вода под душа.

За интензивно третиране използвайте всеки ден, а за поддържаща терапия 2 пъти седмично. Може да комбинирате с Leocrema Антицелулитен Крио-гел.
Подходяща за корем, бедра и крака.

Активни съставки: Гуарана ускорява метаболизма и изгарянето на мазнините. Морски водорасли - елиминират токсините, които запушват целулитните депа и затрудняват разграждането на мазнините. Намаляват възглавничките, действат дренажно и тонизиращо.. Гардения тахитенсис подхранва и хидратира кожата. Мента охлажда и създава приятно усещане.