Серия противопърхотни шампоани за мъже и жени

Ако попитате един средностатически човек кое го прави привлекателен, много вероятно е пърхотът да не фигурира в списъка. Само мисълта за него предизвиква негативна реакция в много от нас. Когато нещо не е красиво, вие не бихте искали да го гледате – факт, с който страдащите от пърхот са изключително добре запознати. Хората с пърхот често изпадат в смущаващи ситуации, в които „белите снежинки” падат по тъмните дрехи и провокират многозначителни погледи. Тези хора не се престрашават да експериментират с впечатляващо ароматни шампоани, нов цвят на косата или иновативни стилизиращи продукти, ако имат и най-малкото опасение, че това допълнително би раздразнило скалпа им.

Проблемът с пърхота засяга много хора. От 10% до 20% от хората на възраст от 18 до 30 години се борят с пърхота, като 40% от населението страда от сух, сърбящ скалп, който се появява съвместно с пърхота. Това е и причината NIVEA да ангажира най-опитните си експерти с проблема. Защото пърхотът като проблем на скалпа е и кожен проблем, а NIVEA е марка номер едно в грижата за кожата.

Серия противопърхотни шампоани за мъже и жени от NIVEA Hair Care В резултат на изследванията на NIVEA се появяват не един, а шест противопърхотни шампоана. Създадени са две нови серии: три шампоана за жени и три за мъже, всеки един формулиран за специфичните нужди на косата и скалпа. Шампоаните са разработени в един от най-големите и модерни кожни изследователски центрове в Европа от специалисти, които използват експертните си познания за грижа за кожата, за да създадат ефективни, деликатни формули за склонни към пърхот скалпове.


Резултатът е формула с високо ефективни съставки, която елиминира до 100% от видимия пърхот и работи от първото измиване. В шампоаните на NIVEA активните съставки са напълно разградени във формулата. В резултат на това съставките се разпределят равномерно по целия скалп, като това води до незабавен резултат. За разлика от много конвенционални противопърхотни шампоани, очакващата патентоване технология Liquid Clear System от NIVEA не оставя следи, които биха могли да утежнят косата и да й придадат вял вид. Усъвършенстваната и непрекъснато тествана технология комбинира противопърхотна ефикасност с видими разкрасяващи предимства, което води до здрав скалп и силна, красива и бляскава коса!

Серия противопърхотни шампоани за мъже и жени от NIVEA Hair Care Косата на жените и на мъжете има различни изисквания по отношение на грижата. Имайки това предвид, изследователите на NIVEA са разработили специални шампоани с различни съставки за различните видове коса: суха или увредена, вяла или боядисана, със сърбящ скалп, мазна и нормална. Косата на всеки един е различна, независимо дали е склонна към формирането на пърхот и NIVEA се съобразява с това.

Всички шампоани са базирани на напълно разтворимата формула на Liquid Clear System, съдържаща Пироктон Оламин и Климбазол. Тези тествани съставки се борят с гъбичката Маласезия, причинител на пърхота. Те са съчетани с успокояващата съставка Полидоканол, която успокоява неприятния сърбеж и помага възстановяването на скалпа, след като е бил раздразнен от непрекъснатото разчесване.


Новата формула:
- Ефективно елиминира пърхота и помага за предотвратяването на повторната му поява.
- Успокоява сърбежа и възстановява естествения баланс на скалпа.
- Грижи се за косата със селектирани грижовни формули, като я прави гладка и бляскава.
- Не оставя видими следи, които могат да стресират косата и скалпа.
- Действа от първото измиване.

Всички съставки са дерматологично тествани и подходящи за ежедневна употреба. Действието е потвърдено от лабораторни тестове и тестове с потребители без обявяване на марката.

Серия противопърхотни шампоани за мъже и жени от NIVEA Hair CareСерия противопърхотни шампоани за мъже и жени от NIVEA Hair Care