Мода при коланите

"Ние правим модата на коланите възможна" – това е мотото на фирма "БелтАрт", която представи своята колекция кожени чанти и колани по време на Вечери на модата 2010 в Гранд хотел Варна.

Предприятието-майка е основано през 50-те години на миналия век в севернонемската провинция Оберберг; то е известно с производството на бизнес-чанти от естествена кожа. В началото на 60-те години дейността се разширява с производство на мъжки колани за конфекционната промишленост.

 Мода при коланите  Мода при коланите

 Мода при коланите  Мода при коланите

През 1977 с промяната на ръководството започва нова ера. С непрестанна работа и ангажимент за разширяване и развитие на предприятието в различни области и консолидация на фирмената политика.

"БелтАрт" стартира в днешния си вид през 1999 г. в гр. Валдбрьол, Германия. Собственик на фирмата е Франк-Андре Шнайдер.
Проектът "Производство зад граница" включва създаването на дъщерни фирми - през 2002 г. гр. Брашов, Румъния; през 2004 г. с. Голямо Враново, област Русе, България и през 2007 г. в гр. Венджой, Китай.

Базирайки се на опита, натрупан през годините, днес BeltArt преоткрива модните граници. Дизайнерите на фирмата - сърдечен и мотивиран колектив от съмишленици, създават силна и персонализирана колекция с характерен оригинален дизайн и цветове.

"БелтАрт" е запазена марка. Произвежданите модели покриват цялата стилова гама на потреблението. Фирмата е на челно място в Европа по производство на колани и се ползва с доверието на много производители на готови облекла.

 Мода при коланите  Мода при коланите

 Мода при коланите  Мода при коланите

 Мода при коланите  Мода при коланите

 Мода при коланите  Мода при коланите

"Обичам модата.... Обичам красотата и изкуството. Обичам да бъда глезена от хората и да пия моята чаша кафе сутрин, чувствайки се толкова уверена и щастлива в началото на деня. Аз обожавам модата и търсенето на нови стилове на върха. Обичам да бъда себе си. Накратко, всички ние обичаме силните характери, те ни привличат неудържимо, водят ни през този живот и ни правят по-добри, по-големи, по-щастливи, по-истински.

BeltArt е нашето творение, притежаващо голяма индивидуалност. Ние го формирахме по този начин, защото наистина смятаме, че всичко е въпрос на характер и отношение!"

Снимки:

1. - 12. Модели на "БелтАрт"
Фото © Божидар Марков

За контакти:

Голямо Враново, Русе
тел: 0894 603034
veselina.vangelova@beltart.bg
beltartbg@abv.bg
www.beltart.com