Страдате от пълни бедра?

Мария Еделвайс

Плащайки данък на модата, съвременната жена трябва да има не бедра, а само намек за тях. При някои представителки на нежния пол обаче бедрата са повече от пълни. Поради тази причина те опитват всевъзможни неща, за да ги изтънят.

Страдате от пълни бедра?Да се намали обемът на бедрата е по-трудно, отколкото да се увеличи, но решение на задачата има.

На първо място трябва да се избавите от излишните мастни натрупвания, които покриват краката ви. Най-доброто средство за това са бягането и упражненията за разтягане на мускулите на бедрата. Препоръчително е още, да консумирате по-малко мазнини от животински произход.

Ако искате да намалите обема на бедрата си, избягвайте упражненията на пръсти и присяданията! Добре е да си вземете и уред за механичен масаж на бедрата.

Бедрата трябва да се разтриват от коляното нагоре, като за улеснение на движенията може да ползвате и масажен крем.

Заемете позиция така, че на една страна, с крака който е отгоре да правите махове нагоре и надолу, като не променяте положението на тялото си. След това седнете на пода и внимателно сгънете краката в коленете така, че стъпалата да опират външната част на бедрата. Когато сте в това положение бавно започнете, подпирайки се с ръце отзад, да изправяте единия крак с коляното нагоре, а след него и другия. Това упражнение се повтаря 10-20 пъти.

Вижте още:
Ако искате тънки бедра, знайте че...
Как да се справим с целулита в домашни условия?

Източници: actualno.com, mamita-bg.com, youtube.com