Лятно настроение със студио за лазерна епилация "VERSUS"

Лятно настроение със студио за лазерна епилация „VERSUS”Грижата за външният вид е от голямо значение, за да ни приемат добре, за да изглеждаме добре и най-вече за да се чувстваме добре. Горещото лято отмина, но спомена за него дълго време ще остане да ни топли, като слънчев лъч в лятно утро.

Лъч, но не слънчев, а лазерен би могъл да ни върне спомена за отминалото лято, докато правим поредната или първа процедура в най-новото студио за лазерна епилация в София - "VERSUS", където всичко е толкова чисто и бяло, че отново те връща на плажа с горещ пясък и гладко като стъкло море. Освен качествената лазерна епилация, гарантирана от най-висок клас медицинска апаратура, тук човек попада и на квалифицираните лекари, грижещи се за комфорта на всеки, доверил се на професионалните им грижи.

Поредната приятна изненада на студио „VERSUS” за посетителите е безплатен транспорт за гр. София, при избор на пакетна или единична процедура над определена стойност. Най-важното е, че тук всеки се посреща и чувства специален, благодарение и на безплатния тест и консултация при първоначално посещение.
Очевидно е, че за най-новото студио за лазерна епилация пречки няма за посрещане на студеното време с постоянно лятно настроение.

Лятно настроение със студио за лазерна епилация „VERSUS”

Предимства на лазерната епилация
-Може да бъде правена по всяко време на годината;
-Подходяща за прилагане върху пациенти с кожа от I-IV фототип (V- мулати, VI- чернокожи);
-Наблюдавания ефект е с най-дълъг срок в сравнение с всички познати ни методи;
-Не води до раздразнения на кожата.

Брой процедури
Tрябва да бъдaт направени 6 процедури през определен интервал в рамките на минимум 4 седмици. В редки случаи за достигане на оптимален ефект е необходимо провеждане на допълнителни процедури.

Очаквани резултати
Добрите резултати от лазерната епилация освен използването на безупречно поддържана и качествена медицинска апаратура, и квалифицирани и обучени за работа с нея лекари зависят и от фактори, като: възраст, цвят и плътност на косъма, цвят на кожата, хормонален баланс, прием на медикаменти (употреба на стероиди и хормонални лекарства) и др.

Тези фактори оказват определящо влияние върху броят на процедурите, обикновено 6 процедури през интервал 4-6 седмици. Това се прави и с цел да бъдат обхванати всички косми, които са във фаза на активен разтеж. Във времето между процедурите, ако се появят косъмчета, които са ви неприятни, можете да ги отстраните с крем депилатоар или самобръсначка, тъй като отскубването им заедно с фоликула би попречило на следващата процедура.

Клиничните тестове на Arion доказват средностатистически, че 6 месеца след края на четвъртата процедура космите са намалели с 80%, а 12 месеца след края на четвъртата те са се увеличили с 1%, до 79%. След 6 препоръчителни от нас процедури този процент може да надхвърли 95%.

Защо трябва да не се излагате на слънце или солариум, ако искате да получите завидни резултати от лазерната епилация?
Добре е да избягвате директната слънчева светлина и солариум, тъй като по-тъмната кожа съдържа повече пигмент в себе си и той поглъща енергията на лъчите изстрелвани от лазера. Оставащата част от енергията, която преминава през косъма е недостатъчна за разрушаването на фоликула.

Странични дълготрайни ефекти
Такива не са регистррирани. Знак за ефективността е лекото зачервяване на третираната зона, което най-често изчезва от няколко минути до 1-2 часа след епилацията.