Сияйната, здрава кожа е ключът към красотата

* Слънцето може да се окаже опасно за добрия външен вид. Затова е добре да имате надеждна защита, когато се срещате с него...

Сияйната, здрава кожа е ключът към красотатаСиньото небе, нежното слънце, което танцува по кожата – трудно бихме могли да си представим нещо по-освежаващо от един красив, топъл летен ден. За съжаление, обаче, опасностите дебнат на всяка крачка. Преждевременното стареене на кожата или формирането на пигментни петна със сигурност не би освежилo външния ни вид. Точно обратното – слънцето може да увреди трайно кожата и да доведе до редица кожни заболявания, ако не използваме съобразени с нуждите ни слънцезащитни продукти.

Да се простим със слънцето завинаги?
Да избягваме всякакво излагане на слънце със сигурност е най-ефективният метод да предпазим кожата си от фото увреждания. Но има случаи, в които не ни се иска да стоим на сянка. Тогава единственото решение са надеждни, висококачествени слънцезащитни продукти.

„КОЗ-метиката” за слънчева защита.
Клиничните изследвания доказват, че слънцезащитните продукти на Eucerin®, плод на иновативен подход и дългогодишен опит в медицинската козметика, осигуряват прецизна, надеждна защита. Освен високо ефективната UVA и UVB защита, Eucerin® предлага и трети аспект– биологична защита с естествения антиоксидант Ликохалкон. Той се извлича от Glycyrrhiza inflatа - растение със собствена UV защита. Ликохалконът предпазва клетките на растението от свoбoдните радикали, образувани от интензивната UV радиация. Сега Eucerin® използва тази активна съставка за да защитава кожните клетки по същия начин.

Красотата е с вас – и днес, и утре.
Новият матиращ флуид на Eucerin® с SPF 50+ осигурява надеждна защита на кожата и и придава нежен, матиран вид. Текстурата се нанася изключително лесно и е толкова лека, че можете да използвате флуида ежедневно – като основа за грим или след дерматологични терапии. Е, вие сте на ход – вече е безопасно да получите красива целувка от слънцето.

Идеална защита за вашата красота – матиращ слънцезащитен флуид с SPF 50+: Здрава кожа, защитена от преждевременно стареене и пигментни петна. 3 аспекта на клетъчна защита от UVA/UVB лъчите и свободните радикали. Ликохалконът, като естествен антиоксидант, подсилва кожата в дълбочина. Клинично доказана поносимост от кожата.

●Подходящ за употреба дори след лазерни терапии и пилинг