НЕКА СЛЪНЦЕТО ДА НИ БЪДЕ ПРИЯТЕЛ... И ПО-МАЛКО ВРАГ

Слънцето – топло, приятно и така важно за живота. Истинско удоволствие за възрастни и деца. Но тове е само едната страна на монетата: слънчевите лъчи могат да нанесат сериозни щети, особено на младата детска кожа. Най-добрият начин да я запазим здрава е надеждната слънчева защита с продуктите на Eucerin®. Защитните механизми на детската кожа са много по-слаби от тези при възрастните - роговият слой е по-тънък и защитната бариера не е напълно развита. Освен това децата по-често са изложени на UV лъчи. Доказано е, че вредите, нанасяни от UV лъчите и многократните слънчеви изгаряния в детството, значително повишават риска от рак на кожата на по-късен етап.

Да предпазим кожата днес, за да бъде здрава и утре! Ако защитавате кожата на детето от самото начало, то ще се радва на слънцето цял живот. Сега можете да подсилите защитната бариера на неговата кожа с детските слънцезащитни продукти на Eucerin®. Те съдържат Декспантенол, който овлажнява, успокоява кожата и подпомага регенеративните процеси, като по този начин подсилва защитната и функция. В продуктите няма парфюм и оцветители, което минимизира риска от кожни раздразнения.

Слънцето и децата! Има много начини да помогнем на децата да се радват на слънцето и в същото време да бъдат защитени. Например: да се избягва интензивното слънце в обедните часове, да се носят дрехи и шапка и да се пият много течности.

За пример! Не забравяйте да бъдете добър модел за подражание за детцата и да се предпазвате от слънцето. Така те ще се научат да правят същото. Сега можете да насърчите децата сами да се грижат за кожата си, като им предложите лично техен слънцезащитен продукт: слънцезащитен продукт за деца от Eucerin®!

Да не рискуваме с децата на слънце:
На всяка цена избягвайте слънчевите изгаряния
Обилно нанасяйте слънцезащитен продукт преди излагане на слънце
Нанасяйте повторно на всеки два часа
Избягвайте интензивното слънце в обедните часове
Не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. Използвайте висок слънцезащитен фактор и обличайте малките деца с дрехи, шапка и очила, които ги предпазват от слънцето.

Продуктът е подходящ за деца с атопична екзема.