Присъединете се към Texprocess и Techtextil, където иновациите са основата на прогреса

Изложенията Techtextil и Texprocess ще се проведат във Франкфурт, Германия от 23 до 26 април 2024. Възползвайте се от уникалните синергии на тези водещи търговски изложения и посетете двете събития с един билет.

Присъединете се към Texprocess + Techtextil, където иновациите са основата на прогреса

Какво да очаквате?

  • Награди за иновации на Texprocess и Techtextil
  • Texprocess Forum и Techtextil Forum за експертно ноу-хау за усъвършенстване на вашите умения
  • Революционни иновации
  • Уникални продуктови гами в световен мащаб
  • Зони Start-up Stars и Campus & Research
  • Denim Talks в Texprocess
  • Иновативни и устойчиви материали, кръгъл текстил и технологии за рециклиране

Пишете ни, за да получите безплатен ваучер за вход на Texprocess + Techtextil

Присъединете се към Texprocess + Techtextil, където иновациите са основата на прогреса

Пригответе се да се потопите в бъдещето на текстила и технологиите.

Установете нови контакти с водещи специалисти в индустрията и се свържете с международни експерти. Не пропускайте и бъдете част от текстилната революция.

Запознайте се със следващото поколение в Techtextil + Texprocess. Нови таланти и Start-up компании създават иновативни концепции, продукти и технологии за текстилната индустрия - от дигитализация и автоматизация до концепции за устойчивост.

Texprocess предлага многобройни възможности за работа в мрежа и поле за изява на студенти и млади професионалисти, за да се свържат с партньори от индустрията по цялата текстилна верига. Start-up компании представят своите иновации и бизнес решения в специално обособени зони Start-up Stars в зали 8.0, 9.1 и 12.0.

В зоната Campus & Research в зали 8 и 12.1 университети и изследователски институти представят своите учебни програми и допълнителните образователни дейности.

Присъединете се към Texprocess + Techtextil, където иновациите са основата на прогреса

Устойчивостта в Texprocess - иновациите срещат екологичното съзнание!

От модерни технологии до революционни машини за рециклиране и материали за многократна употреба: международни лидери в индустрията представят най-новите решения за рециклиране на текстил за подобряване на кръговата текстилна икономика. Не пропускайте специалните зони - рециклируеми влакна и прежди (зала 9.1) и рециклируеми материали (зала 12.1), където можете да докоснете, почувствате и изживеете революцията в устойчивите материали.