Мадона с огърлица от български дизайнери

Мадона е звездата в новата реклама на бразилската банка Itaú заедно с други личности като Роналдо, Фернанда Монтенегро, Хорхе Бен Жор, Марта и Ингрид Силва.

Дизайнерите на къща On Aura Tout Vu, Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, които вече са си сътрудничили в миналото с Мадона за турнето “Rebel Heart Tour”, създадоха нови бижута за звездата. Клипът е режисиран от Jonas Åkerlund, който е режисьор и на музикалния видеоклип към „Ray of Light” на Мадона. В рекламата поп звездата се изкачва по голямото стълбище на Palais Garnier в Париж, отразявайки своята кариера, постижения и артистичност с глас зад кадър. Мадона, безспорна икона на артистичната сцена, носеше колието “Rosé Élégance” от On Aura Tout Vu с несравнима грация. Това дръзко бижу, директно от работилниците на модната къща, перфектно отразява изключителното ноу-хау, с което марката е известна. “Rosé Élégance” се представя като величествено колие, смело съчетаващо перли с различни размери в палитра от цветове, вариращи от прахообразно розово до слонова кост, от бежово до почти бяло. Това демонстрира таланта и креативността, които определят уникалния стил на On Aura Tout Vu.

Мадона, носеща огърлица от модни перли On Aura Tout Vu

Мадона, носеща огърлица от модни перли On Aura Tout Vu

Украсен с 1013 фасетирани кристални висулки и перлени кристални мъниста от слонова кост с различни размери, всеки детайл е прецизно обмислен, за да създаде уникално произведение. Всяко мънисто и кристал са подредени със забележителна прецизност, създавайки ослепителен визуален ефект, който пленява окото. Много повече от обикновен моден аксесоар, колието “Rosé Élégance” е колекционерски артикул сам по себе си. Той въплъщава отличителната естетика на On Aura Tout Vu, предлагайки уникално сетивно изживяване на тези, които имат привилегията да го носят. Това изключително бижу представлява идеалното съчетание между артистичната иновация и наследството на висшата мода.


Мадона, носеща колие On Aura Tout Vu couture


Мадона, носеща колие On Aura Tout Vu couture

Мадона също носи пръстените на Медуза и Миранда от On Aura Tout Vu

Пръстенът Медуза с пет пръста и пръстенът Миранда с четири пръста, проектирани от метал в сребрист тон, украсен с ослепително бели кристали, деликатно оплитат пространствата между пръстите й, осигурявайки сигурно прилягане благодарение на регулируемия си дизайн. Тези дръзко елегантни бижута украсяват екстравагантно пръстите й, добавяйки завладяващ блясък към всяко нейно движение и предизвиквайки отличителния стил на месинговия кокал. Деликатно извитите метални дръжки прилягат перфектно на контурите на пръстите й.

Ливия Стоянова Ясен Самоуилов дизайнери на модна къща On Aura Tout Vu правят огърлица на Мадоната

Снимки:

1. - 4. Мадона, носеща огърлица от модни перли On Aura Tout Vu

5. Мадона също носи пръстените на Медуза и Миранда от On Aura Tout Vu

6. Ливия Стоянова и Ясен Самоуилов, дизайнери на модна къща On Aura Tout Vu правят огърлица на Мадоната