Безплатно настаняване за Texhibition Istanbul Fabric, Yarn and Textile Accessories Fair

Texhibition Istanbul Fabric, Yarn and Textile Accessories Fair ще се състои от 6 до 8 март 2024 в Истанбул Експо Център със сътрудничеството на Асоциациите на износителите на текстил и облекло в Истанбул (İTHİB) и Истанбулската търговска камара (ICOC). Texhibition не само ще събере производителите с глобалните марки, но също така ще представи на своите изложители и посетители експортно ориентирано изложение, което набляга на продукция, качество, тенденции, устойчивост и дизайн.

Безплатно настаняване за Texhibition Istanbul Fabric, Yarn and Textile Accessories Fair

Изложението ще събере повече от 400 местни производители, включително компании за тъкани и текстилни аксесоари, заедно с над 20 хиляди купувачи от страните от Европейския съюз, Великобритания, САЩ, страните от Северна Африка и Близкия изток. Тъканите, които ще бъдат изложени в Trend Area като витрина на изложбата ще представят на посетителите иновативни разработки в производството с дизайни, имащи изявена тема устойчивостта и най-новите тенденции на пролет/лято 2025 г.

Организаторите предоставят безплатно настаняване в 5 звезден хотел в Истанбул и трансфери от летището до вашия хотел.

За повече подробности и регистрация https://www.texhibitionist.com/en. След направена регистрация за изложението пишете на silvia@bgfa.eu, за да се възползвате от безплатното настаняване.