Новата колекция на Escada Sport, вдъхновена от ралито Париж-Дакар

Новата колекция на Escada Sport, вдъхновена от ралито Париж-Дакар Новата колекция на Escada Sport, Пролет/Лято’09, е вдъхновена от легендарното и най-трудно моторно рали в света, пресичащото пустинята Сахара - „Париж – Дакар”.

Този път пътешествието започва от Лисабон, преминава през Портимао и Надор, през Бряг на слоновата кост и свършва чак в Дакар. Свободолюбивата Escada sport дама приема предизвикателствата на живота като модерната Жана д’Арк, носеща мотористкото яке като част от всекидневието си.

Всяка от палитрите е базирана на цветна концепция, която е напълно завършена самостоятелно, но е допълнена от снежно бяло, което придава искрящ акцент на всяка тема.

„Лисабон” предлага модерен вид с много светлина. „Портимао” прибавя на палитрата нежен пастелен привкус, а „Надор” е забелижителен с червения акцент в неутралната гама. Цветовете в „Бряг на слоновата кост” игаят с контраста на черното и бялото, добавяйки ново жизнено розово и зелено. Най-силно лятно настроение придава „Дакар”. Много топли и светли цветове, нежно омекотени от бялото. Емблемата на колекцията, модернизираното мотористко яке, е направено от разтегнат памук, бял деним или мека агнешка напа. Друг фаворит този сезон са панталоните тип „шалвар” в много разнообразни вариации: спортни модели от памук и найлон, изпънат сатен или женствена коприна крепдешин. Щампите в колекцията са флорални или графични. Плетивата са модерни, меки и вталяват силуета. Ансамблите са завършени напълно чрез много силната колекция от чанти и обувки. БГНЕС

Париж / Франция

Новата колекция на Escada Sport, вдъхновена от ралито Париж-ДакарНовата колекция на Escada Sport, вдъхновена от ралито Париж-Дакар

Снимки:

1. © БГНЕС

2. - 3. Escada Sport