Reflet с ексклузивно участие в ТексТейлър Експо 2023

Модният бранд Reflet, с дизайнер Лиа Каменова, ще вземе участие в международното изложение за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023, което е единственото на територията на България. Изложението се  утвърди като форум на балканската текстилна, кожарска и модна индустрия, което да ги представя в световен мащаб и да подпомага техния растеж и иновация. Лиа Каменова ще представи своите тоалети на 7 октомври (събота) от 16:00 ч.

Reflet с ексклузивно участие в ТексТейлър Експо 2023

Специалната пролетна колекция “Always in a good mood” за 2024, създадена от Reflet, се състои от 12 аутфита, които включват дамски, мъжки и унисекс визии. За създаването им са използвани рециклирани материи, стари платове, нови принт платове с дизайн от Reflet и остатъчни кожи. Вдъхновен от предизвикателствата на новото време, NEO-DADA и минимализъм, брандът иска да допринесе за доброто настроение в гардероба на всеки, който иска да носи от неговите творения.

Reflet с ексклузивно участие в ТексТейлър Експо 2023

Лиа Каменова е избрала специални акценти, които освен доброто настроение, носят и празнична нотка. Цветовете на тази колекция са експресивни и любими за модния бранд. Сребристият цвят, златистият и белият ще са част от вечерните и специални рокли, а цветовете като циклама, червено, черно, сиво ще може да видите и във всекидневните облекла за улична мода.
Дрехите на Reflet ще оживеят в настроението на червеният мак, копчето на модния бранд, рециклираната кожа и ще преминат от всекидневното облекло към стилната вечерна и празнична рокля. Акцент и нещо ново в тази колекция ще е бижуто и финалната дреха, а именно булчинска рокля. Ще се презентира и цветен аутфит, вдъхновен от детска рисунка. За първи път ще участват и техни нови аксесоари и бижута, които не са показвани досега.

Reflet с ексклузивно участие в ТексТейлър Експо 2023

„Идеята на тази колекция е да покажем, че за нас граници няма. Доброто настроение е част от нашия живот, без него не можем да се справим с предизвикателствата, които животът ни поднася. Поради тази причина, ние искаме да ви зареди с него чрез нашата специална колекция, а вие да вдъхновите другите около вас с визиите, които може да облечете от Reflet”, сподели дизайнерката Лиа Каменова по случай бъдещето си участието в ТексТейлър Експо 2023.

Reflet с ексклузивно участие в ТексТейлър Експо 2023

Снимки:

1. Дизайнерката на модния бранд Reflet – Лиа Каменова.

2. – 3. Проекти на Лиа Каменова.

4.Международно изложение за текстил и мода ТексТейлър Експо 2023.
Фото: © Личен архив на Лиа Каменова