Заповядайте на откриването на "ТексТейлърЕкспо 2022"

Утре, 27 октомври е откриването на Международната изложба за текстил и мода Текстейлър Експо 2022, която ще продължи до 29 октомври 2022 в Международен панаир Пловдив. През трите дни на панаира ви очакват множество събития, с част от които вече ви запознахме. Представяме ви информация и за модните ревюта и модната работилница CreativeLAB.

В трите дни на CreativeLAB с дизайнера Иван Донев ще имате възможност да се запознаете с някои малки тайни на Висшата Мода, които ще променят вида на нашата дреха, ще повишат качеството и разбира се нейната цена. CreativeLAB е отворена модна работилница за хора, които обичат да създават красота. През изминалото издание взеха участие 115 участника, които отбелязаха прогрес в креативното мислене, мотивация за развитието на млади дизайнери и нова посока за вече утвърдени професионалисти.

Лоренца Кастелани от SUITEX INTERNATIONAL ще разкрие тайните на успешното представяне на младите таланти, които кандидатстват за работа пред световните брандове и какво всъщност днес гигантите в модата очакват от един талант. Ще разкаже за SUITEX Fashion Hub, който дава възможност на дизайнерите да бъдат забелязани от евентуални инвеститори за развиването на вашия бранд. Платформата позволява постоянно поддържане и промотиране на вашия профил пред бъдещи работодатели в модната индустрия. Не пропускайте срещата с Лоренца в дните на модното изложение TexTailor EXPO в модната работилница CreativeLAB.

Последен ден 29-ти октомври 2022, палата 6, Международен панаир Пловдив.

14:00 - 16:00

Ревюта на изложителите - с покани или онлайн регистрация, с билети

16:30 - 17:30

Ревю и церемония по награждаването на финалистите в конкурса "Tailor Your Mind" - с покани или онлайн регистрация, с билети

17:30 - 18:00

Ревю на артиста Джозепе Фата и на българския топ дизайнер Иван Донев

Моля, за безплатен вход за специалисти да се регистрирате на следния сайт за получаване на баркод за достъп

https://www.textailorexpo.com/posetiteli/registracia-posetiteli