Texprocess, Techtextil и Heimtextil Summer Special през юни във Франкфурт на Майн

Международното изложение Texprocess ще се проведе във Франкфурт на Майн от 21 до 24 юни 2022 г. Международни изложители ще представят най-новите машини, процеси и услуги за производство на облекла и текстил и гъвкави материали. Едновременно с Texprocess ще се проведат още две водещи изложения - Techtextil, водещото международно търговско изложение за технически и нетъкан текстил и Heimtextil Summer Special, международно търговско изложение за домашен текстил.

Texprocess

Защо Texprocess е точното място за вас?

Пълна верига от текстилни процеси: Тук можете да намерите всички технологии - от дизайн, кроене, шиене, плетене и бродиране до довършителни работи, ИТ и логистика.

Креативност и високи технологии: Технологиите за обработка на текстил в Texprocess вдъхновяват нови дизайни.

Международни водещи мениджъри, вземащи решения: Около половината от търговските посетители, които присъстват, вземат решения за покупка за своите компании.

Силно търговско панаирно трио: Заедно с Techtextil, който се провежда по едно и също време, Texprocess представя цялата стойностна верига на текстилната продукция, от влакното до рециклирането. А в уникалния Heimtextil Summer Special ви очаква международна селекция от домашен и договорен текстил.

На място във Франкфурт и в дигиталното пространство: Texprocess 2022 ще бъде допълнен от Texprocess - Digital Extension. Очаквайте модерна, допълнителна форма на взаимодействие с клиенти, партньори и журналисти. Открийте Digital Extension от 13 юни 2022 г. От началото на панаира (21.6.2022 г.) до 8 юли 2022 г. ще бъдат достъпни допълнителни услуги като стрийминг, видеоклипове при поискване и всички възможности за работа в мрежа.