Диамантите ли са пътя към сърцето на жената?

Да не се лъжем, всяка жена харесва бижута и коя дама би отказала красив диамантен пръстен. Но трябва да си зададем въпроса, наистина ли това е пътя към сърцето и? Възможно ли е един пръстен да я направи щастлива за повече от един кратък миг? Не, това може да бъде само една много малка част от дългия път към сърцето и. 

Да знаете как да спечелите любовта на една жена не е лесно, искат се умения. Важно е как разговаряте с нея, да изричате думи, които са истински, неподправени и първични, идващи дълбоко от душата ви. 

Жените искат да бъдат уважавани и ухажвани дори с малки, но красиви жестове. Дори понякога думите са излишни, а действията са важни. Да и подадете ръка, когато излиза от кола, да отворите вратата пред нея. Това в никакъв случай не са отживелици, всяка жена обръща внимание на детайлите. 

Повечето мъже смятат, че скъпите подаръци са предостатъчни да спечелят една жена, но това определено не е така. Жените искат да бъдат ценени за това, което са. Защото много дами могат да си позволят скъпи подаръци и сами, без някой да им купува, каквото и да било. Те искат отношение, разбиране и подкрепа. Един приятен разговор може да и бъде по-интересен от скъпа чанта. Да споделите с нея свой тежък, тъжен момент ще я накара да ви чувства близък и да знае, че когато има нужда и тя може да споделя с вас. Жената иска откровеност и честност. Всички знаем, че лъжите рано или късно излизат наяве и само биха я отблъснали. 

Женското сърце е така устроено, че усеща лъжата и неистинността. Затова бъдете себе си, не се преструвайте на някой друг. По-добре бъдете такъв, какъвто сте и бъдете неподправен в общуването с нея. Всеки може да се преструва до определено време, но след това наяве излиза истинската същност на човек. А, ако искате наистина да имате връзка с една жена трябва да се постараете. Това разбира се важи и за двете страни. Изграждането на връзка иска усилия и постоянство. За тези, за които това е трудно и тежко определено не търсят пътя към сърцето на жената. 

Дамите искат да бъдат приемани, каквито са. Никой не иска да чува, напълняла си, днес не изглеждаш добре, това определено убива чувствата. Една мила дума, жест определено ще я накарат да ви цени и уважава. Това ще и покаже, че държите на нея и тя е важна за вас, а не само външния вид.  

Подкрепата също е много значима, защото всяка жена може да се справя сама в живота, но когато искате да я спечелите трябва да се потрудите, да покажете, че държите на нея. Не говорим за парична подкрепа, а за малки жестове, като да носите тежките и торби или да изведете кучето и на разходка в студена нощ. 

По принцип хората се нуждаят от много малко за да бъдат щастливи. Може да живееш в огромна къща и пак да бъдеш нещастен. Да носиш най-скъпите дрехи и да си сам, а до теб момиче с най-обикновени дрехи да е стиснала за ръка своята половинка. Определено пътя към сърцето на жената е диамантен. Той може да е тежък или да блести със страшна светлина. 

Да имате общи интереси също е много важно. Да умеете да се забавлявате заедно, да се смеете, да общувате повече. Да я изненадате с билети за любимото и театрално представление, да отидете на концерт. В студен ден да намерите общи занимания, като играенето на игри, гледане на филми, защо не и да поиграете онлайн казино игри, нещо различно и забавно. 

Сърцето на една жена може да бъде спечелено много лесно или да отнеме време. Пътищата към него са много, но любовта и уважението са най-важни. Без любов нищо между двама души не може да върви, това е истинският диамант, дори понякога да е нешлифован. Любовта по принцип е движеща сила във всеки аспект в живота на човек. Още от малки родителската любов ни прави щастливи, защитени, желани. Така е и когато пораснем. Стремим се към нея непрекъснато и я търсим във всичко.

Затова любовта трябва да се показва и да се доказва. Това е правилния път към сърцето на жената. Любовта е нещо върху което трябва да се работи и да не се допуска да се изплъзне между пръстите, като морски пясък.

Отношенията между двама души могат да бъдат диамант или евтина дрънкулка. Ако искате да спечелите сърцето на някого дайте всичко от себе си, не се щадете, бъдете истински и смели, човешкото сърце усеща, кое е истинско и кое фалшиво. Винаги може да излъжете някого, да го затрупате със скъпи подаръци и блестящи диаманти, но сърцето ще разпознае истината.

Вижте още:

Синди Крауфорд: Красотата се крие в щастието

Радина Филипова и нейната рецепта за щастие