Актуалните дестинации за почивка през 2022

Любителите на пътешествията отдалеч трябва да планират своите екскурзии и почивки. Обикновено те избират красиви, непознати за тях места, където да си починат и същевременно да се насладят на тяхната уникална природа. Места, където има какво да видят и научат повече за историята, културата и традициите. 

Кои са най-актуалните предложения за посещение според туроператорите?

На прага на отиващата си година е време да си направите равносметка за това колко от мечтите си сте изживели. А желанието да пътешествате е безкрайно. Да опознавате нови светове, да виждате техните красоти, да се потапяте в тях със сърцето си и да се чувствате като откриватели. Ако и вие сте пътешественик по душа, интересните предложения на туроператорите за почивка през 2022 година със сигурност ще ви допаднат. Уникалните страни, които влизат в тази класация, са места, които са неповторими – всяко от тях има своите красоти и белези, казват туроператорите от Туристическа компания Бояна-МГ. Какви предложения за своята почивка ще намерите:

1. Занзибар – едно прекрасно място да се отпуснете и релаксирате, което ще ви предложи прекрасните си пясъчни плажове и палми и ще ви изненада със своята оригинална кухня. 

Занзибар

2. Кения – според туроператорите най-подходяща дестинация за любителите на сафари. Нейната дива природа оставя у вас усещането за предстоящо приключение. Националните паркове и резервати в Кения представляват интерес за голяма част от туристите. Само там можете да видим големи стада от слонове, жирафи, лъвове и други диви животни. Това е държавата, която до голяма степен е успяла да опази своята девствена природа, а това от своя страна привлича все повече и повече посетители.

Кения

3. Сейшели – непокътнатата природа на тези острови и историческите забележителности, които предлагат, привличат успешно вашето внимание. Страхотната часовникова кула Виктория, уникалният по рода си остров с ухание на орхидеи, страхотните плажове – всичко това е мехлем за вашето забързано ежедневие и качествена почивка.

Сейшели

4. Малдиви – едно от малкото останали райски кътчета на земята. Това е достатъчно описание, за да изберете тях за своята почивка. Страхотните плажове, уникалните лагуни и полюшващите се палмови дървета ще ви осигурят онзи пълен релакс, който заслужавате.

Малдиви

5. Доминикана – тъмносините води на Карибско море, яркозелената растителност и постоянните звуци на тамошните песни ще ви накарат да се отпуснете напълно, сякаш времето за вас е спряло.

Доминикана

6. Египет – със своята хилядолетна история това е страната, която колкото и пъти да посетите, винаги ще има какво да научите. Египетските пирамиди, Долината на царете, Сфинксът – исторически забележителности, които ако веднъж видите на живо, завинаги ще останат в съзнанието ви. Историята, опазена хилядолетия, сякаш оживява пред очите ви. Това е страната, в която ще ви се иска да се връщате отново и отново по време на своите пътешествия.

Египет

7. Грузия – макар и близо до България, а знаем толкова малко за нея. Уникалните им вина, страхотната кухня, успяла да съчетае в себе си средиземноморското и азиатско влияние няма как да не ви съблазнят да ги опитате. И може би да потърсите отново.

Грузия

8. Дубай – още една страна, готова да предложи на своите туристи докосване до ориента. Уникалните пеещи фонтани са най-големите в света и не бива да бъдат изпускани. Само там можете да видите най-високата сграда в света, откъдето гледката е приказна. Обичате бъгита? Не пропускате разходка с тях по пясъчните дюни. 

Дубай

9. Мароко – уникалните плажове със златист пясък, на които ще ви отведат туроператорите, успяват да привлекат все повече туристи всяка година. Величествени джамии и дворци, които ще ви разкажат голяма част от мароканската история.

Мароко

10. България – нашата прекрасна държава може да ви предложи всичко: уникална природа, богата история и славно минало, вкусна храна. Държава, която е малка по размери, но голяма по значение. Държава, която всеки българин трябва да почита и обича.

България

Как лесно да организирате своята почивка?

Ако вече сме избрали кое от всичките предложения е най-подходящо за вашите интереси, остава само да решите как да го осъществите. Туристическа агенция, която организира екскурзии, круизи и почивки ще ви бъде от голяма полза за това. Туроператорът ще ви спести време, като ви предложи готови пакети за известни дестинации. Ще ви помогне да организирате транспорта си до желаното място и обратно. Ще ви даде възможност да изберете подходящия според изискванията ви хотел за вашата почивка. 

Защо ви е необходим туроператор при организиране на почивка?

За да имаме пълноценна почивка, най-добре е да се доверим на туроператорите, които ще ви предложат екскурзовод при обиколките на природни и исторически забележителности. Той ще е с вас през цялото време на организираната екскурзия и ще може да разчитате на него при възникване на проблеми или необходимост от превод. 

Не е необходимо да мислите за отменени полети, трансфери и как да се справите с подобни казуси – за всичко си има човек от агенцията, който ще ви съдейства. 

Друго предимство е, че рискът от това да бъдете излъгани за мястото, на което ще отидете, е сведен до минимум. За вас остава единствено да се насладите на спокойствието, което туроператорите ви предлагат и което заслужавате. Пътувайки с туристическа агенция, ще имате възможност да се запознаете и да създадете приятелства с много нови хора, които имат общи интереси с вашите.