Колекцията за жени Зима 2021 на Антъни Вакарело за SAINT LAURENT – там, където духа сребърният вятър

Вдъхновен от визията на 60-те, разкрива поредица от магически места.

За зима 2021 Антъни Вакарело изведе социално дистанцираното ревю на следващо ниво като представи колекцията си за Saint Laurent на магическо място, изпълнено с природа. Озаглавена „Където духа сребърният вятър“, гамата беше показана чрез кинематографичен филм, улавящ бляскавата визия, вдъхновена от 60-те години.

„Сериозните въпроси ви тласкат да приемате други неща по-малко сериозно, като намирането на баланс, докато стоите на ръба – това е изтънчена дарба“, обяснява дизайнерът в изявление. Насочвайки „момиче в пейзажа, към който тя не принадлежи“, колекцията е разположена на сюрреалистичия фон на гигантски водопад, айсберги и други.

Откритата гледка определи отношението към шоуто, включващо метално боди, съчетано с ансамбъл от туийд яке и пола. Бляскавата тема продължава поредица от тоалети в най-различни нюанси, вариращи от лилаво и розово до червено и кафяво. На друго място модели вървят наперено по пистата в кожени облекла, включително с шорти с дължина до коляното, съчетани с дълги ботуши. По-нататък се открояват плетените жилетки, както и обшивките на блейзерите и ръбовете на полата.

Гледайте пълното шоу Зима 2021 „Сен Лоран“