Създайте стилна и модерна спалня

Съществуват много и различни стилистични направления и цветови схеми за дизайн на спалнята, но не се притеснявайте, ние подбрахме нашите идеи за декориране за  следващия ви рестайлинг... Ето няколко идеи да създадете убедителен декор във вашата спалня в един от основните, класически стилове.

Черно-бяла спалня
Модерните спални в черно и бяло създават перфектен ахроматичен интериор. Любимата ни монохромна цветова палитра се състои от класическото черно и бяло, което в спалните е успокояващо, като едновременно с това добавя поразително луксозно докосване благодарение на черните акценти. Черно-бялата спалня може да бъде умело декорирана или да бъде оставена в семпъл и лаконичен вид в стил минимализъм. Само се уверете, че ако добавите смели цветове и отпечатъци, те няма да ви разсейват или уморяват.

Спално бельо

Тропическа спалня
Тропическият интериор е тенденция, която се задържа дълго време в световен мащаб. От смели и екзотични отпечатъци с палмови листа до зелени нюанси и докосвания с тропически цветя, този стил на външния вид на спалнята ще ви накара да се чувствате като на почивка, когато се събудите сутрин. Това е приказно забавен стил за специалното ви място за работа в дома ви.

Спално бельо

Винтидж спалня
Ако сте почитател на стила шаби шик, то декора в спалнята в духа на стара, добра реколта, е отличен избор. Изпълнена с уникални елементи и пастелни нюанси, спалнята в ретро вдъхновен стил има успокояващ вид, който със сигурност ще ви помогне да премахнете всички неприятности от деня от ума си.

Спалня в стил Прованс
Ако обичате интериори в стил френски селски шик, защо да не помислите за спалня в провинциален дух? Тя може да бъде вдъхновена от обикновения начин на живот във френската страна, представен чрез нежни цветове, деликатни цветни щрихи и естествена зеленина в спалнята. Всичко, което се свързва с декора в стил Прованс намира подходящо място в този стил, напомнящ очарователна селска къща.

Спален комплект

Спалня в стил Арт Деко
Ако щете заради своя висок glamour фактор, спалнята в този стил, би бил най-бляскавият ви избор. Той представя дизайнерски щрихи от епохата след класическия период. Движението за дизайн в стил Арт Деко от 20-те до днес е невероятно популярно и е перфектната комбинация от разкошен дизайн и лекомислен стил. Експериментирайте с богати цветове, пищно украсена геометрия и блестящи метали. Спалнята ви ще излъчва блясък и очарование.

Източник: Спално Бельо БГ