TORINO FASHION MATCH 2020 - регистрирайте се за двустранни виртуални срещи с чуждестранни партньори

Ако работите в модната индустрия и ако търсите нови и международни партньорства, не трябва да пропускате новото издание на TORINO FASHION MATCH 2020! От 5 до 8 октомври 2020 г. ще се проведат виртуални двустранни срещи по време на събитието Torino Fashion Week Digital 2020.

След регистрация в платформата на адрес https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/ можете да участвате в онлайн B2B сесии с международни партньори по предварителен график и на специално пригодена за целта платформа с индивидуална виртуална стая за всяка отделна среща. Събитието предлага и достъп до специализирани уебинари Fashion Talks“  с международни лектори, където ще получите последна информация относно технологии, тенденции и иновации в областта на модата и текстила.

TORINO FASHION MATCH 2020

Събитието е подходящо за модни дизайнери и стилисти, новопоявили се модни марки дрехи и аксесоари, стартиращи фирми, малки и средни предприятия - производители на текстилни изделия и модни аксесоари, търговци на дребно, дистрибутори, търговски агенти и модни магазини, платформи за електронна търговия, фирми, предлагащи ICT и технологични решения за модната индустрия, PR агенции, специализирани консултанти в областта на модата, купувачи, агенти, университети и изследователски институти в областта на технологиите в сектора на мода и текстил.

Участието в събитието е без такса. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава.

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез платформата, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

Крайният срок за регистрация и насрочване на срещи е 3 октомври 2020 г.

В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка. В Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти.

Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа „first come – first served“. Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас. Всички участници имат право да отказват срещи, ако считат, че не отговарят на това, което търсят.

Език на провеждане на срещите: английски