White Label World London - събитие на годината за електронна търговия и стоки с бял етикет

Остава една седмица до световното изложение "White Label World"! След година внимателно планиране, първото издание ще се проведе на 27 и 28 ноември в Лондон ExCeL и ще бъде събитие на годината за електронна търговия и стоки с бял етикет!

Сега остават ограничен брой безплатни билети, така че не забравяйте да се регистрирате днес.

Шоуто е домакин на 200 лектори експерти, включително Алън Барат, основател на Grenade, Кейти Лийсън, управляващ директор на Social Chain, Дани Макмилан, домакин на Seller Sessions Podcast. Тези сесии са предназначени да ви дадат уменията, необходими за разрастване на вашия бизнес и повече продажби онлайн. Независимо дали сте стартиращ или утвърден продавач, винаги има уроци, които да научите.

Наред с ненадминатите образователни функции ще можете да се свържете с водещи изложители, включително Hermes, Riot Labs и Министерството за международна търговия. Събитието дава възможност да се свържете с тези изложители и да създадете трайни взаимоотношения, които могат да ви помогнат да изведете бизнеса си на следващо ниво.

White Label World London

Продажбата в Amazon е проста - но да продавате в Amazon успешно? Това е съвсем различно нещо! На Amazon Pro Sellers Summit можете да чуете от експерти като Джони Брадли от Академия SellerPro как да увеличите значително търговията си със съвети за най-добро класиране, стратегии за растеж, оптимизиране на подробности за продуктите и други!

Онлайн продажбите са нов и вълнуващ свят, който изисква различни инструменти и конкретна стратегия, която ще ви постави на върха. В Online Strategy Summit ще чуете за новостите в света на електронната търговия, какво работи и какво не и перфектната стратегия за вашия бизнес от лекторката Anna Davidson Thawe от ImportXperts.

Има само една седмица, за да осигурите билета си и да планирате пътуването си, така че не забравяйте да се регистрирате днес!

Надяваме се да се видим следващата седмица! Fashion.bg е медиен партньор на събитието, а Българска Модна Асоциация ще представи български марки на собствен щанд!