Защо производителите трябва да посетят White Label World Expo?

Световното изложение White Label World е водещо онлайн изложение за търговия на дребно, което го прави идеалната дестинация за производителите да представят своите продукти на бързо развиващия се пазар. Базиран в четири страни на три континента. Това наистина е глобално събитие, достигащо до наистина огромна аудитория.

На 27 и 28 ноември Световното изложение „White Label World Expo“ ще се проведе в Лондон в ExCeL. Хиляди световни бизнес лидери, предприемачи, онлайн продавачи, търговци на дребно и дистрибутори се събират, за да се срещнат с най-добрите представители от Amazon, Ebay и Shopify да разширят бизнеса си и да създадат дълготрайни взаимоотношения с доставчици, което ще бъде от полза за техния бизнес в дългосрочен план.

Защо трябва да посетите White Label World Expo Е, продуктите с бели етикети са едни от най-популярните артикули на пазара в момента. Към 2018 г. пазарният дял на пазара на стоки с бели етикети във Великобритания възлиза на приблизително 52%, една от най-високите цифри в цяла Европа. Това представлява увеличение с 28% от 2014 г., където стойността е 41%.

Тези цифри предполагат, че популярността на продуктите с бели етикети се увеличава. Това може да се окаже важен фактор. Професорът от Харвардското бизнес училище Клейтън Кристенсън твърди, че над 30 000 нови продукта се въвеждат всяка година, а до 95% от тях не успяват да се реализират на пазара.

White Label World Expo London

Купувайки продукти с бели етикети, бизнесът се възползва от покупката от опитна компания, чиито продукти вече са установени на пазара. Закупуването на стоки за продажба по този начин също ще позволи на бизнеса да избегне изцяло производствения процес, което ще спести значително време и пари.

White Label World Expo обаче не е просто търговско изложение. Това е образователно събитие, което се стреми да предложи на бизнеса ви абсолютната най-нова информация, излизаща от индустрията. Събитието ще бъде уважено световно известни от експерти в бранша, които ще помогнат на бизнеса ви да достигне своя абсолютен потенциал.

Алън Барат, основател и главен изпълнителен директор на Grenade, е само един от впечатляващите говорители на изложението тази година. Започва на 11-годишна възраст, когато е почти изгонен от училището си за продажба на торти на детската площадка. Той успява да разреши ситуацията, като прави сделка за продажба на учителите на преференциални цени и в този момент разбира, че иска да работи за себе си. Семинарът на Алън носи заглавието "Изгради марка, а не бизнес“, където ще обсъжда ключовите фактори и решения, които са му помогнали да изгради един от най-известните и най-бързо развиващите се бизнеси във Великобритания през последните 5 години.

В рамките на двата дни ще има над 200 говорители, така че ще трябва да се уверите, че планирате двата си дни перфектно, за да посетите всички семинари, които ви интересуват.

White Label World Expo ще бъде едно от най-добрите места източник на всички най-нови продукти и услуги на пазара. Невероятна възможност - вашият бизнес да се срещне лице в лице с над 300 от най-добрите световни доставчици и да опитате, докоснете и тествате множество продукти. Можете да се възползвате от безплатни съвети и консултации, помагайки ви да изведете бизнеса си на следващото ниво.

Не на последно място, едно от важните събития на White Label World Expo ще бъде майсторския клас на Huboo - най-бързо развиващите се специалисти в сферата на електронната търговия във Великобритания, които направиха революция в начина, по който функционират фирмите за изпълнение. Техният клас ще се съсредоточи върху тематиката „Какво да даваш и да не даваш на аутсорсинга си“. С отворена сесия за въпроси, целта им е да откриете отговорите на въпросите и да можете да вземете тези критични за бизнеса решения.

Билетите за изложението са БЕЗПЛАТНИ. За регистрация, посетете сайта на изложението.