Сублимацията е най-екологичният и устойчив метод за печат върху дрехи

Ако искате да придадете уникалност на вашите колекции, едно добро решение е сублимационният текстилен печат. Пирамиди ЕООД предлага сублимационен текстилен печат на детайли и на ролка плат, от скоро на нов адрес в Пловдив - ж.к. Тракия, ул.Ягодовско шосе 13 (карта).

Пирамиди ЕООД

Сублимацията е страхотна екологична и много устойчива техника на печат. Тя е не само проста, но и ефикасна при създаването на ярки и интересни щампи върху плат. Това е фантастична техника, която се използва от най-добрите дизайнери и художници.

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Сублимационният печат е химичен процес, който отпечатва дизайн върху дреха чрез химическа реакция. Сублимацията се отнася до преминаването на молекули от твърдо в газово състояние, без да се преминава през течно състояние, дизайнът се прехвърля върху тъканта и след това газът се превръща в твърдо вещество, като по този начин се създава траен отпечатък. При излагане на топлина влакната на плата се отварят, което позволява на багрилата да проникнат във влакното и да се свържат с него за постоянно. При допир няма никаква промяна в усещането, а цветовете не се отпират.

Сублимацията води до минимална загуба. Никаква боя не попада във водната система, както се случва с много други процеси на боядисване. Същият сублимационен печат може да се използва многократно за отпечатване върху повече от едно парче плат. Въпреки че следващите отпечатъци ще намалят интензивността, тя все още ще работи за редица бройки. Това може да придаде уникален ефект.

Друго предимство на сублимационния печат е нивото му на безопасност за работника. Използваните оцветители са безопасни и по никакъв начин не са вредни. Принтерите обикновено използват CMYK, така че всъщност се използват само минимално количество багрилни мастила.

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Сублимационният печат не създава абсолютно никакви отпадъци! Няма нужда от вода в процеса на боядисване. Сублимацията се използва върху полиестер, който може да се рециклира. Всъщност сублимацията е най-екологичният и устойчив метод за печат и производство на дрехи, който се използва днес.

Дори при най-малък интерес от ваша страна, обадете се за подробности на телефон: 0888 662 672 или вижте повече информация за Текстилен Сублимационен Печат от Пирамиди ЕООД.

Пирамиди ЕООД предлага също и автоматичен ситопечат и бродерия.

Снимки:

Новата сграда и шоурум на Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД

Пирамиди ЕООД