Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози

Лобита на луксозни хотели, тоалетките на холивудксите звезди, светски и модни събития - освен ултралуксът и звездния блясък тези места имат още едно общо нещо и това са луксозните аранжировки с дълготрайни рози в дизайнерски кутии.

Историята на цветята в кутия се заражда в началото на 20 век в Париж, където дамите от висшето общество обичали да им поднасят цветя в красиви кутии.

Днес този тип аранжиране става изключително популярно в Арабските Емирства, където средствата са без значение, а целта е пищност, оригиналност и ненадминатост. Кутиите се създават все по-луксозни - с висококачествени облицовки (ленeна, кадифе, кожа), златен печат или дори златни гравирани плочи. Със сатенени дръжки напомнящи кутиите за шапки от висшата мода. Като най-скъпи и изискани се считат аранжировките с рози, а с напредването на технологиите вече можем да им се радваме повече от годинa без да се налага да ги поливаме или да полагаме специални грижи за тях.

Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози

Розите както и кутиите се предлагат в разнообразни цветове, а качеството им на изработка и дизайна им, пасва дори на най-изискания интериор. Може да освежите антрето с малкa бяла кутия пълна с розови рози или да поставите голяма черна кутия с червени рози в трапезарията. У нас вече е факт единствената автентична компания за луксозни аранжировки със свежи и вечни рози в дизайнерски кутии - GrandRoses. Компанията предлага освен всички гореизброени продукти и много високо ниво на обслужване, отговарящо на световните марки.

Кутиите GrandRoses са решени така, че да пасват добре на всяко пространство като акцентират, но не се натрапват. Може да избирате между кръгла и квадратна форма, а цветовете са семпли и класически - черно и бяло. Облицовката им е от висококачествена матова ленена хартия, а високият клас кутии са облицовани с черно кадифе, подходящи за много тежки и изискани интериори, решени в романтичен или ренесансов стил.

Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози

Може да подберете сами цвета на кутията и на розите, така че да хармонира с дома ви или напротив, да се откроява и да контрастира. Цветовете на дълготрайните рози EternalRoses са с по-широка гама от свежите рози. Предлагат се освен класическите цветове червено, бяло и розово също и черно, кралско синьо и тюркоаз.

Романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози

Конфигурирайте Ваша ексклузивна кутия, която идеално ще пасне на интериора ви на www.grandroses.com

Снимки: Денина Мартин