7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

Здравейте, любители на красотата. Ако и вие харесвате навсякъде около вас да е модерно, да е стилно и да има цветове и живот сигурно и домът ви не прави изключение нали?

Сигурно някъде има неща които бихте искали да промените за да бъде атмосферата много по-по вашият вкус нали така? Ами замисляли ли сте се да подмените някои от уредите си?

Нека да разгледаме една кухня, какво има в нея?

Шкафове, мивка, плот и електроуреди нали? Кое според вас се набива повече в очите ни? Шкафът или може би мивката? Ами аз лично виждам първо хладилника когато влизам в непознат дом, защото е голям и няма как да не го забележа (А разбира се и от там тръгва всичко интересно към масата...), след това виждам цвета на мебелите (честно казано защото не съм далтонист) и следващото по-интересно нещо което виждам са кафе-машината, фурната, чашите, посудата.

В някои домове вече има и кухненски роботи, планетарни миксери и какво ли още не, нали? Ами ако вие все още нямате всичко това, обаче сте обмислили пазаруване в скоро време, по-добре продължете да четете, защото сега ще говорим за малко по-необичайните домакински електроуреди, които можете да намерите (между другото в tehmag.net) и по-скъпите Европейски магазини за електроуреди.

За какви уреди ще говорим сега?
Ами първо ще говорим за уреди които са просто с уникална, зашеметяваща, неповторима и казах ли уникална?... визия и в същото време за уреди които не са излишни в нито една кухня, даже смея да твърдя, че в много липсват.

И точно защото липсват и идва времето в което да се търсят, е добре да знаем откъде да започнем с търсенето нали така? Ако търсим месо отиваме в ... да в месарница, ако търсим гвоздеи в ... железария, а ако търсим уникално красиви електроуреди къде отиваме?

... Да нищо не ни идва на ум нали? Може да потърсим в ТЕХНОМАРКЕТ, ЕМАГ, но там просто продават уреди от ниският и средният сегмент, а уредите във високият клас са толкова малко и толкова скъпи, че не си заслужава дори времето да се обикаля в магазина, докато ни гонят за поредният бърз и „безлихвен кредит“, нали така?

Друг вариянт е да потърсим електроуреди в интернет и веднага първо на ум идва АМАЗОН, но там пък изборът е толкова голям, че понякога дори забравяме какво сме търсили, далеч е, става бавно, понеже си търсим електроуреди и гаранцията е фактор, а никой не покрива транспортните разходи и става безпредметно за 99% от уредите да се купуват от там.

Някакви други идеи?
Да между другото има и други варианти, дори по-близо отколкото може би подозираме и това са магазините за уреди с транспортни дефекти...

Уреди с транспортни дефекти ли?!
Да но тук не говорим за уреди които са счупени и не могат да се ползват, а говорим за чисто нови уреди които поради една или друга причина имат съвсем леки, дори много от тях въобще нямат транспортни дефекти!

А казах ли, че цените им са на половина от нормалната цена на същият уред почти винаги? Че гаранцията се покрива в България и, че в тези магазини могат да се открият почти толкова разнообразни електроуреди колкото и в Амазон?

Логичният избор за магазин от който да започнем, в който цените са просто най-ниските и разнообразието силно задоволително е онлайн магазинът за уреди с транспортни дефекти tehmag.net, всички от уредите които ще видим след малко са налични или ще бъдат налични в онлайн каталогът и понеже доста разтегнахме локумите нека да преминем към сърцето на тази статия, а именно:

7-те уникално красиви уреда с транспортни дефекти
Кой е първият, кой е първият... Нужен е само още един ред преди да започнем, само за да кажем че това не е класация, а просто 5 уникално красиви типа уреди, които могат да ви служат като идея и ориентир за това, че уредите могат да бъдат и цветни, не само бели/черни и сиви...

Кафемашината на Krups Pixie Clips
Това е като да си купите кола на която да можете да си сменяте цвета според настроението. Уникално добро решение на... всъщност не е ясно на кой, но с тази иновация Krups са изкарали дори още повече пари, а ние можем да си сменяме страничните панели на кафемашината на вкус. На снимката се виждат само черни и електрикаво жълти панели, но можем да избираме от богато разнообразие цветове и текстури като тези по-долу.

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

И освен това можете да си правим кафе с нея, нали? Какво по-хубаво от това да можем да пием вкусно кафе от капсула, без да цапаме и да правим всичко в кафе, просто слагаме капсулата, натискаме бутона и след 20 секунди имаме точно една чаша кафе с винаги еднакво перфектен аромат!

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

Блендерите на Kenwood от серията BLX
Само избираме цвят и започваме да пасираме. Казах ли, че можем да избираме измежду 14 цвята? И освен това под красивият метален корпус се крие чудовищен 800W мотор готов да направи дори кости на брашно със своите закалени остриета.
Чудесен избор захора които искат уред със премиум качество, изработен от висококачествени материали и разбира се направен да работи без усилие и без нищо излишно по себе си.

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

Kitchen Aid Pro Series (Миксери, Кухненски роботи, Тостери, Пасатори, Кани за вода)
И ги има не само в червено! Ако броим горните 2 типа уреди и тези 5 мисля, че станаха точно 7 уреда които са с уникална визия. Но нека обърнем малко по-голямо внимание на Kitchen Aid, защото те предлагат всичко за кухнята с уникално качество, а за визията дори и не споменавам!
Тази марка използва само качествени материали и всичките уреди са с метални корпуси и уникално издържлива боя, съответно транспортните дефекти са почти незабележими още по-важното трудни за създаване.

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

Нали споменахме че има и други цветове?
Електроуредите на KitchenAid са известни и с това, че можем да ги открием в почти всеки цвят за който се сетим, съответно могат да паснат на домът ни и можем да си купим почти всичко което ни трябва. А можем и да комбинираме цветове и функции ако искаме...

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

7 уникално красиви уреди с транспортни дефекти от Техмаг

Уредът на снимката по-горе е планетарен миксер, който обаче има толкова много приставки, че първо ще ми е трудно да ги запомня, а което ще ми е дори още по-трудно финансово да си ги позволя!

Към него можете да си вземете, кухненски робот, месомелачка, приспособление за рязане на кубчета, приставки за паста, приставки за равиоли, приставки за разточване на кори и още много други приставки, които ако ви е интересно можете да видите в Блога на tehmag.net

За повече интересни уреди с транспортни дефекти, съвети за това как да ги използваме и дори рецепти които могат да се приготвят с тях ви съветвам да следите офертите, промоциите и блога на ТЕХМАГ.