Топ 5 процедури за изваяна фигура и
сияйна кожа на бала


Сезонът на баловете наближа, а с него и трескавата подготовка на всички бъдещи абитуриентки. Освен балната рокля, прическата, гримът, бижутата и аксесоарите, друг много важен момент в приготовленията за абитуриентския бал е грижата за тялото и сияйния вид на кожата.

За да ви помогнем да ги постигнете, сме ви приготвили списък с
Топ 5 на най-ефикасните процедури за извайване на фигурата и озаряване на кожата, които да приложите преди празничната вечер:


1. Ако имате нужда от малки корекции на фигурата и искате да постигнете видими резултати лесно и безболезнено, кавитацията (нехирургическа липосукция) може да ви бъде верен помощник в това начинание. Кавитацията, като метод за отслабване и оформяне на тялото, използва мехурчета, създадени от контролирана високочестотна вълна, които при спукването си в тъканите на организма, предизвикват разрушаване на мастните клетки. Тези клетки се изхвърлят след това чрез лимфната и отделителната система. Намаленото количество мазнини в огранизма води до забележимо и трайно отслабване, освобождаване от целулита и като цяло - една по-красива фигура.


Топ 5 процедури за изваяна фигура и сияйна кожа на бала


2. Радиочестотният (RF) лифтинг също е нехирургичен съвременен метод за стягане, изглаждане и освежаване на кожата. Той действа чрез стимулиране на дермалния слой на колагеновите фибри и тяхната стимулация да се свиват и регенерират.


Топ 5 процедури за изваяна фигура и сияйна кожа на бала


3. Безиглената мезотерапия - една от най-популярните процедури за сияйна кожа на лицето - позволява на активните вещества да навлязат в дълбочина, което води до гарантиран видим резултат. Безиглената мезотерапия изглажда кожата на лицето (лифтинг ефект), подобрява еластичността, стимулира производството на колаген от епидермиса, тонизира, хидратира, възстановява и заздравява кожата и околоочния контур, възпрепятства секреция на себум.


Топ 5 процедури за изваяна фигура и сияйна кожа на бала


4. IPL фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване, осигуряващ перфектно гладка кожа по всички части на тялото.


Топ 5 процедури за изваяна фигура и сияйна кожа на бала


5. И перфектният завършек на визията - лек неустоим загар - може да постигнете чрез няколко процедури в солариум.


Топ 5 процедури за изваяна фигура и сияйна кожа на бала


Всички тези и други козметични услуги, може да откриете в
Салони за красота Savana L&G Студио,
а бъдещите абитуриентки могат да се възползват от специални промоционални цени с до 70% отстъпка


Адрес: София, кв. Борово, ул. Ястребец 25
Телефон: 0876 662 821