Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри тайната на идеалната си фигура

Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри тайната на идеалната си фигураБританската супермоделка Роузи Хънтингтън-Уайтли показа нови образци тоалети за фитнес, които идеално пасват и сякаш са създадени за нейната фигура. Облеклата ще може да купуват във веригата магазини Marks & Spencer.

Всъщност 28-годишната хубавелка вече пусна своя линия спортни облекла „Рози“ за бранда Autograph Active и призна по-рано в едно интервю, че тайната на безупречната й фигура е в баланса.

Естествено, тя целогодишно се занимава с фитнес.
„Аз съм фанатичка по темата фитнес, с него при мен започва всичко“, изтъкна звездата на модния подиум. Но и тя си има проблемни места.
„Това е дупето ми. Аз буквално направих мускули на ръцете, те дори станаха твърде релефни, затова сега не работя над тях. Бих искала и две ми кълба отзад да са в същото състояние“, призна хубавицата.

За Роузи ежедневният масаж е задължителен за изваяната й фигура. Най-много тя хареса сеансите при Шели Бостън, която обслужва звезди на холивудските екшъни.
„Ние с нея си бърборим и тя привежда в ред тялото ми, като буквално го разтяга и го изравнява“, споделя манекенката. Здравословната храна е много важна за Хънтингтън-Уайтли, но много по-важно е позитивното отношение към това, с което пълните тялото си, убедена е тя.
„Не искам да бъда нещастница, която гони листо от салата из чинията. В къщи ям чиста, органична и проста храна. Ако излизам с приятели, си позволявам да се поглезотя с някои лакомства“, разкрива елитната моделка.

Обикновена закуската й включва варени яйца или брюкселско зеле с филия хляб и зелен сок. През деня тя пие много вода. А за обяд или вечеря прибягва до протеините – бяла риба, пуйка, пиле и много зеленчуци за гарнитура.
„Но след това мога да отида в някой ресторант и да се натъпча с пържени картофки“, признава красавицата.

Тя е противник на диетите и не би могла да живее с тях.
„Аз не получавам удоволствие от това, за мен това не е живот. Така че цялата тайна е в мярката и баланса“, съветва манекенка, която сама по себе си е мярка за красота.

БГНЕС