Тоалет в бохемски стил - ключова модна тенденция есен-зима 2015/2016

Бохемският стил, комбинациите от деним и топлите цветове преобладават в новата колекция на Marks&Spencer

Бохемският стил открадна сърцата на много дами по света и продължава да бъде сред най-силните тенденции през новия сезон. Новата колекция на M&S се отличава с джинси и земни тонове, предлага изключителни модели с етно мотиви и ексцентрични шарки.

Тоалет в бохемски стил - ключова модна тенденция есен-зима 2015/2016

Фокусирайки се внимателно върху небрежната елегантност, колекцията на M&S се откроява с нов модерен прочит на бохемската естетика. Свободните линии при блузите и палтата обгръщат дискретно женствените силуети, а джинсите са автентичната материя, която символизира седемдесетарската визия. Преобладават модели и тъкани като велур, които придават необходимата доза винтидж лукс.

Селекцията от непреходен деним е ключова за гардероба на всяка жена. Новата колекция на M&S предлага голямо разнообразие - от колани до бойфренд и скини джинси, комбиниращи иновативен дизайн с високо качество за ежедневно удобство.

Палтата и връхните дрехи са гвоздеят през новия сезон и всички погледи са насочени към тях. Жилетките и пончотата, запазена марка при облеклото от седемдесетте, са на мода и тази зима, като придават ежедневен шик и ни дават топлина през деня.

Аксесоарите в бохемски стил перфектно допълват зимната визия, а за новия сезон M&S предлага едни от най-модерните седемдесетарски елементи – шапки, ресни и велурени чанти. Изключително популярната седемдесетарска естетика на бохемския стил продължава да шества и през есента. Уверена женственост и поетични принтове са съчетани с луксозни материи и напластяване, материите варират от плетива до кадифе. През този сезон голяма част от стилистиката е взета назаем от мъжкия гардероб, като леко подвитите маншети.

Тоалет в бохемски стил - ключова модна тенденция есен-зима 2015/2016

Marks&Spencer ще се погрижи да бъдете на гребена на модните тенденции, като ви предложи най-новите трендове и комбинирайки съвременен дизайн с високо качество. Всеки сезон си има определени задължителни артикули, които веднага ще внесат съвременна нотка в стила ви. В магазините на M&S ще откриете всичко необходимо за новия сезон – мечтаната бяла риза, задължителната четвъртита чанта и красиви пуловери. Колекцията залага на женственост и увереност, изразени чрез изчистени силуети, иновации и съвременен дизайн. Наред с хитовия бохемски стил, новата колекция на M&S разказва истории за модерни музи с доза ретро естетика, флуидни кройки, модни плетива и предизвикателна комбинация от кадифе и драматична дантела.