Космически кецове или как да се научиш (почти) да летиш

За да разберете дали едни кецове си заслужават, погледнете ги с очите си. За да сте сигурни, че кецовете си струват, хванете ги в ръка. А ако искате да се научите да летите, обуйте ги и направете няколко крачки. Е, усещате ли лекотата, силата и енергията, която се връща обратно при вас, готова да ви помогне при следващата стъпка, скок или оттласкване от земята? Кецовете отдавна не са само мода, кецовете са най-вече технология, много физика и математика и, както е в случая с Nike Zoom – космическа наука.

Космически кецове

Когато взимат решение да вложат нова технология в латекса за подметките, от компанията се обръщат към онази част от науката, където лекотата и оптималната употреба на материала е от изключителна важност – строенето на космически совалки.

Моделите кецове, които използват Nike ZoomX са сред най-леките, удобни и адаптивни модели. Специално внимание е обърнато на биомеханиката на подметката, а животът на кецовете е по-дълъг. Любителите на маратонското бягане възхвалят до небето новите модели Nike Zoom. Определят ги като „единственият избор за бягащите на дълги разстояния“ и са доволни от начина, по който тези модели кецове се държат на пистата и на алеята.

Дори да не сте сред запаланите маратонци, предимствата на една добре конструирана маратонка могат да са само от полза за комфорта и начина на живот като цяло. Освен високотехнологични, новите модели кецове Nike Zoom са и истински красавици. Има модели в класическото бяло и черно за онези, които искат да са с маратонки дори на работа или на лекции. Има и модели в ефектни неонови цветове, в лилаво и розово като дъгата или в стилно сиво, за повече лукс във визията.

И макар Nike Zoom да са изключително ценни за бягащите, те са незаменими и в гардероба на всички верни фенове на модата, които държат да носят „иконични“ модели и марки. Можете лесно да съчетаете кецове с широки дънки и къс топ, с удобно долнище и голяма жилетка или с дънков рокля, която е толкова на мода в момента.

Много модели Nike Zoom, както и още кецове ви очакват в сайта на Footshop.bg.

Снимка: Footshop