Топ дизайнерът София Борисова ще мине по червения килим в Милано

Този понеделник /18.05/ топ дизайнерката на България София Борисова, заминава за Милано, по покана на световно известния италиански дизайнер Eddy K. На 22 и 23 май той ще представи своите най-нови колекции за 2016 г.

В рамките на двата дни ще бъдат показани общо 4 колекции. Едната – Eddy K. - Milano. Втората – най-новата колекция на неговия син – Addy K., който успешно успя да наложи името си в Щатите и Канада, превръщайки се в предпочитан дизайнер и в тези страни. На останалите две ревюта, почитателите на марката ще видят най-новите Haute couture творения за 2016 г.

Топ дизайнерът София Борисова ще мине по червения килим в Милано

По традиция всички специални гости ще минат по червен килим и ще присъстват на гала вечерята, давана от Eddy K. в петзвездния хотел Melia Milano.

Дрескодът е дълга официална рокля. София Борисова е избрала за своята визия рокля в зашеметяващо малиново червено, от последната си колекция Lace Magic - 2015 г.

Топ дизайнерът София Борисова ще мине по червения килим в Милано

Интересен е фактът, че Eddy K., който е любимец на всички булки в Италия и по света, е първият учител на българската топ дизайнерка. От 16 години ги свързва не само професията, любовта към модата, но едно дългогодишно и трайно приятелство . Тя получи силната му подкрепа на нейното първо ревю в Милано преди няколко години. И при това посещение в столицата на модата, София Борисова ще обсъди с Eddy K. най-новите си проекти, скици за предстоящата колекция на модна къща „Романтика”. Световният моден дизайнер цени високо мнението на София Борисова се възползва от съветите, които тя от своя страна му дава за неговите колекции. Не веднъж е бил гост на нейните грандиозни ревюта в България. Eddy K. е впечатлен от забележителностите на нашата Родина и обожател на българското сирене.

Топ дизайнерът София Борисова ще мине по червения килим в Милано

Eddy K. има над 880 магазина в целия свят. Българските почитатели на дизайнера могат да открият негови тоалети на преференциални цени, единствено в модната централа на „Романтика Фешън” в София на ул. „Цар Симеон” 240, която е ексклузивен представител на марката за България.