6 причини да изберете новия AMWAY HOME™ SA8™ Black

* Amway Home концентриран течен перилен препарат запазва цветовете на нощта


Черното е винаги на мода. Но как да запазим тъмните цветове на модните ви находки от новия сезон и класиките в гардероба ви? Новият SA8 Black комбинира шест свойства и предимства, които почистват тъканите, като същевременно запазват великолепните цветове на нощта. Този течен перилен препарат съдържа ексклузивната BIOQUEST FORMULATM и е представен от AMWAY HOME през септември 2014 година.


Шестте ключови предимства и свойства на SA8 Black
Този течен перилен препарат запазва черните и тъмните дрехи като нови за по-дълго благодарение на последните иновации при защитата на цветовете и тъканите. Той съдържа ексклузивната BIOQUEST FORMULA, създадена от природни, биоразградими източници като кокос, цитрусови плодове и естествени минерали. Новият SA8 Black обновява стари памучни тъкани като отстранява микрофибрилите. Той предотвратява избледняването и прехвърлянето на цветове, така че дрехите могат да се използват по-дълго. Дерматологично тестван, той е безопасен за вашето семейство и освен това не оставя дразнещи остатъци върху тъканите.


Активни съставки запечатват цветовете
SA8 Black не съдържа оцветители, но може да направи да изглеждат като нови някои от любимите ви тъмни дрехи: специалният полимер на този перилен препарат запечатва цветовете в тъканите. Избледняването и прехвърлянето на цветове към други тъкани при пране е сведено до минимум. Освен това един ензим (целулаза) елиминира миниатюрните микрофибрили, които се образуват когато памукът остарява. Това позволява на истинския цвят на тъканите да блести. Някой стари памучни тъкани могат дори да изглеждат отново като нови.



6 причини да изберете новия AMWAY HOME™ SA8™ Black


Подходящ за почти всички тъкани
Със SA8 Black можете да перете почти всички тъкани, особено тези от памук. Все пак, за копринени и вълнени тъкани, които подлежат на пране, Amway препоръчва да се използва SA8 Delicate, тъй като ензимите в SA8 Black могат да повлияят на тези деликатни тъкани. В случай, че се колебаете, следвайте препоръките на производителя на дрехата.


За черно и бяло и всички цветове на дъгата
SA8 Black може да се използва за пране на тъкани, които подлежат на пране, включително и многоцветни такива (например блуза на черно-бели райета). Специалните съставки на препарата за пране ще ограничат до минимум прехвърлянето на цветовете между различните дрехи. Въпреки това, внимавайте с някои облекла, тъй като някои производители на тъкани използват бои, които не са подходящи за тях. Ако случаят е такъв, дори технологията на SA8 Black може да не успее да контролира прехвърлянето на цветове между тях. За това Amway препоръчва да комбинирате прането си и да перете подобните цветове заедно когато това е възможно. Освен това винаги е най-добре да сортирате прането според тежестта на тъканите за по-ефективно въртене на барабана на пералнята.


Безопасен и мек
SA8 Black е дерматологично тестван за се уверим, че не дразни кожата и не оставя вредни остатъци върху дрехите. В допълнение към това, независима лаборатория показа, че този перилен препарат е биоразградим, като му е даден най-висок рейтинг за бързина на разлагането. Той е безопасен за вас, за вашето семейство и за околната среда.


Освен това SA8 Black ви помага да спестите пари: подходящ за всякакви температури, този перилен препарат постига най-добра грижа за тъканите при по-ниски температури на водата, при които се използва по-малко енергия. В допълнение, сапунът, който се съдържа в SA8 Black служи като естествен омекотител в по-твърди води. Въпреки това може да използвате и допълнителен омекотител като SA8 Концентриран омекотител за тъкани, който е наличен в два аромата: Алпин и Градински цвят.


От септември 2014 г. SA8 Black е достъпен единствено чрез мрежата от Собственици на Amway бизнес (САБ) на цена от 43,51 лв. В случай, че не познавате САБ, можете да поръчате продуктите на office@fashion.bg


Повече за Amway:

Amway е водеща компания за директни продажби, която оперира в повече от 100 страни в света. През 2013 г. компанията отчете глобални продажби на стойност 11.8 милиарда долара. Основана през 1959 г. от предприемачите Рич ДеВос и Джей Ван Андел, и базирана в Ейда, Мичиган, САЩ, Amway предлага продукти и бизнес възможности, подкрепени от глобален агробизнес, производство и логистична верига за доставки. Повече от 900 учени, инженери и технически експерти работят в 75 лаборатории за изследване и проверка на качеството в цял свят, с цел да поддържат развитието на нови продукти и да създават култура на високи научни постижения. Най-продаваните марки на Amway са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITE™, серията ARTISTRY™ за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpring™.