VHK Fashion представя "Алегория" - лимитирана серия тренчкоти

Силвия Тодорова


Есента дойде отново и с нея нуждата от многофункционална връхна дреха! Тренчкотът - никога неостаряващ, завладя световните подиуми в различни форми, цветове и материи. Той е перфекто попълнение в гардероба на съвременната жена, която в забързаното ежедневие има нужда от красота, топлина и функционалност. Тренчкотът напомня едновременно за едноименната героиня Мери Попинс на Памела Травърз, на Алиса в страната на чудесата от Луиз Карол и на героините от романите на Агата Кристи.


VHK Fashion представя


VHK Fashion представя


Дизайнерката Веселка Крачунова
и нейният екип от професионалисти реализираха тази приказна, романтична и същевременно с фатално излъчване дреха. С нея ще се почувствате различна, неустоима и завладяваща през предстоящите месеци. Наречена "Алегория", новата лимитирана серия от връхни дрехи за есента на 2014-та от VHK Fashion, е вече факт!

VHK Fashion представя


Серията съдържа десет модела, с различна характерна визия, дължина и плътност на материите. Цветовете са актуалните за сезона бяло и черно, фуксия и циклама, бледо лилаво, силно опушено бордо, светло и тъмно синьо, зелено, розово и метално сиво. Десените са дюс, каре, пепит и цветя! Материите са съобразени със спецификата на следващите сезони - есен, зима и пролет, като някои от тях могат да се носят дори и в по-хладни летни вечери. Част от материите са водонепромокаеми и не пропускащи вятър. Други са от вълна, фин кашмир и деним, като някои са подплатени с фина вата за по-студени дни. Играта на цветове е умело използвана от дизайнерката и при хастарите, които импонират в контраст на външната материя и подчертават основния цвят на тренчкота. Дизайнерката Веселка Крачунова отново е заложила на копчета уникати, в които също има игра на цветове и отличават всяка дреха в специфичен стил.


VHK Fashion представя


Класиката присъства в част от кройките - стилни, строги и по-делови, силно вталени с дължина до коляното. Присъстват и по-спортно елегантни кройки - разкроени и къси с дължина около кръста. Други са романтично разкроени и вталени, създавайки алюзията за разкошна рокля! Реверите са от деликатни до силно изразени, с класически, заоблени и форми тип ученическа яка.


VHK Fashion представя


С лимитираната серия тренчкоти "Алегория" дизайнерката Веселка Крачунова отново заявява ярко присъствие на българската модна сцена. Най-новите й модели са в крак със световните модни тенденции и съобразени с принципите й при създаването на дрехи за съвременната жена - красота, елегантност, женственост, уникалност и функционалност!


VHK Fashion представя


VHK Fashion представя


VHK Fashion представя


VHK Fashion представя


VHK Fashion представя


Снимки:
1 -10. Лимитирана серия тренчкоти от VHK Fashion.
Фото: © Иван Коловос / От игла до конец