Лимитирана лятна колекция
"Сексът и градът"

*Емблематичният сериал вдъхнови дизайнерката на VHK FASHION
Веселка Крачунова


Силвия Тодорова

Свежи, елегантни, закачливи, секси и винаги красиви, всяка по своему, са добре познатите ни героини от култовия сериал "Сексът и градът". Повлияна от забележителния стил на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот, дизайнерката Веселка Крачунова предлага сексапилни вариации на градски рокли в стила на четирите забележителни героини. В специалните предложения от ексклузивната и лимитирана лятна колекция на VHK Fashion 2014 с дизайнер Веселка Крачунова, ще откриете модни превъплъщения в стил "Сексът и градът" за всеки ден от седмицата.


В понеделник бъдете елегантната и сериозна Шарлът с нотка загатнат сексапил в рокля "Азия". Тя е с изчистена кройка подходяща и за деловия ден, и за вечер с подбрани аксесоари. Изработена от сатенирана немачкаема и бързо съхнеща материя с ефектен принт на цветя в свежи цветове и златни мотиви. Азиатските елементи са заложени в деколтето на роклята и лъскавите елементи като при кимоно.


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


Във Вторник можете да бъдете винаги усмихнатата и жизнерадостна с полъх на сериозност - Миранда. За визия като нейната можете да избирате между пъстър костюм от две части и рокля "Джаки". Костюмът се състои от ефирна блуза с шал яка и пола пълен клош с дължина до коляното и висока талия. Десенът е ефектна комбинация на класическите бяло и черно, заедно с принт на точки в модерните цветове жълто, зелено и оранж. Моделите са изработени от фина вискозна материя, немачкаема, бързо съхнеща и много ефирна! Вторият вариант е рокля "Джаки" от линията Lady by VHK fashion 2014, която може да се носи четири сезона. Този модел е изработен от копринен жакард в цвят бледо лила. Линията е изчистена и типична за стила на 60-те години и класата на жени като Джаки Кенеди-Онасис и Грейс Кели. Роклята "Джаки" е изключително стилна и удобна с раздвижено деколте и нетипична цепка.


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


В сряда изберете рокля, с която да влезете отново в кожата на деловата красавица Шарлът. А защо в четвъртък да не сте неподражаемата Саманта, винаги подготвена да премине от деловия вихър към нощния живот със завладяващ сексапил! За целта можете да се спрете на рокля модел "Тифани" в черен цвят с комбинация в горната част от златна мрежа. Роклята е изработена от фина еластична материя, микс от памук, ликра, вискоза и еластан. Моделът прилепва като втора кожа и е изключително удобен.


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


В петък открийте в себе си Кари на път за работа и от там към поредното "на чашка" с Тузаря или с приятелките - небрежно елегантна, с подчертан сексапил и много свежест! С рокля "Тифани" в бяло и златно с правилните аксесоари ще бъдете неотразима!


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


В събота не се колебайте! Бъдете Саманта - изгаряща, завладяваща и оставяща разтуптяни сърца и влажни мъжки погледи след себе си! И какъв друг освен червен трябва да е цветът на роклята ви! Можете да избирате между два варианта на "Тифани" в червено - едната с горна част и дълъги ръкави в дантела и другатабез ръкави също с комбинация от дантела в горната част.


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


В Неделя на специално парти изберете да сте Кари Брадшоу - неповторима, екстравагантна, неподражаема и уникална! За това модно превъплъщение дизайнерката Веселка Крачунова ви предлага рокля уникат от ексклузивната лимитирана колекция на VHK Fashion лято 2014. Моделът "Мерилин" е с елегантна и феерична структура на кройката, подсилена с бухнала мрежеста пола, която лесно се слага и маха. Ефектеният зелен мрежест принт е подчертан от мек и еластичен, фин бял габардин. Силно подчертаваща талията и красивите женски извивки в горната част на тялото, роклята "Мерилин" засилва ефекта на фееричната долна част с множество вклинени триъгълници.


Лимитирана лятна колекция ''Сексът и градът''


Независимо на коя от героините симпатизирате повече, вероятно ще се съгласите, че едва ли има жена, която (поне в определени моменти) да не припознава култовата реплика на Кари: "Обичам парите ми да са там, където мога да ги видя - в гардероба". А във всеки дамски гардероб, включително и вашият, със сигурност има място за поне още една рокля!


Снимки:
1 и 4. Предложения на VHK Fashion за визия тип "Шарлот"
2 и 3. Предложения на VHK Fashion за визия тип "Миранда"
5 и 7. Предложения на VHK Fashion за визия тип "Саманта"
6 и 8. Предложения на VHK Fashion за визия тип "Кари"
Фото: © Иван Коловоз