Омразните два-три килограма

Омразните два-три килограмаЛятото е в разгара си и искате да свалите някое друго килце?

Нямате нужда от драстични и строги диети, а от лек хранителен режим и умерена физическа дейност. По този начин ще се разделите с две-три килца и ще възстановите фигурата и самочувствието си.

Няколко трика за сваляне на ненужните килограми:

Консумирайте по-малко сол - приемайте и повече калий, чрез който тялото по естествен начин изхвърля натрия. Продуктите с високо съдържание на калий са: сладките картофи, кокосова вода, кайсии, банани, пъпеш, смокини, портокали.

Яжте природни продукти - това означава, че въглехидратите, които приемате трябва да идват от пълнозърнести храни, плодове, млечни продукти и зеленчуци, съдържащи скорбяла; протеините включват боб, месо, риба и яйца, а здравословни мазнини идват от ядки, семена и растителни масла.

Яжте горчиви храни - горчивите вкусове стимулират производството на слюнка, стомашни сокове и жлъчни секрети. Тази химическа реакция дава тласък на храносмилането, бързо изгаряне на мазнините, детоксикира черния дроб и жлъчния мехур, предотвратява запек, и намалява апетита за сладко.

Благодарение на тези хитринки ще намалите апетита си и така ще намалите и порциите, които консумирате. Без излишни стресиращи организма диети ще усетите разтоварване.