Световно известната Кара Делевин отблизо

Световно известната Кара Делевин отблизоКогато става въпрос за интервюта, британската красавица Кара Делевин следва примера на своята любимка Кейт Мос и рядко споделя всичко около себе си пред медиите.

В интервю за вестник "Гардиън" тя заяви защо не иска да бъде модел до края на живота си, за тъмната страна на това да бъдеш популярно лице в социалните медии и защо не би позволила на дъщеря си да стане модел.

Моделът споделя, че според нея не е нормално да следваш любимите си звезди навсякъде, дори в тоалетната.
"Наскоро бях в Шотландия и хората там ме попитаха какво съм правила в град Инвърнес. Бях учудена от къде знаят, че съм била там. "Някой, който е бил в тоалетната, когато и ти си била те е снимал и е публикувал снимката в Туитър", беше техният отговор. Това е плашещо. Когато бях тийнейджърка и аз имах своите любими лица от музиката, киното, но не беше като сега. Сега хората все едно са обсебени. Откриват кой им е любим и започват да го преследват, трябва да знаят всичко за живота на този човек, а с Инстаграм и Туитър можеш буквално да си част от живота на този човек", казва Кара.

Световно известната Кара Делевин отблизо

В долната част на стъпалото си тя има татуировка, на която пише Made In England (Произведено в Англия). За красавицата всяка татуировка има специално значение, а тази показва, че е била третирана като кукла в продължение на дълго време.
"Надписът показва, че съм се чувствала като кукла в продължение на много време. В началото си като манекен от витрините. Няма нужда да имаш душа и да размишляваш. Трябва само да си свършиш работата. По-нататък обаче мнението ти започва да има смисъл и хората искат да чуят какво мислиш", споделя тя.

Кариерата на красивата британка започва преди 16-годишна възраст.
"Саймън Фулър се запозна с всички модели, с които работех тогава и искаше да разбере дали някоя от нас има и други таланти. Направих много песни с него", казва тя и споделя, че все още мечтае за истинска кариера в музиката.

Световно известната Кара Делевин отблизо

В ролята си на модел Кара Делевин съветва младите момичета да не стават модели. На въпрос как би реагирала, ако дъщеря й един ден поиска да стане модел, тя отговаря отрицателно.
"Ще кажа "Не", ако тя се вдъхновява само от това. Около мен има много момичета, които ужасно силно искат само да бъдат модели. А аз мисля, че всички те могат да правят и по-хубави неща от моделството. Аз обичам професията си и искат да работя това, не казвам нищо лошо за моделите. Просто мисля, че тези момичета могат да се занимават и с други неща. Всеки модел преминава през какви ли не трудности. Ако имаш мозък, използвай го и започни да се занимаваш и с него друго", казва Кара Делевин.

Световно известната Кара Делевин отблизо

БГНЕС