Тенденции при сандалите за Лято 2014

А ние обичаме лятото и богатия избор на сандали, с които дори и в горещите дни краката ни изглеждат перфектни!

Тенденции при сандалите за Лято 2014За това се грижат както традиционните цветове черно и кафяво, така и златистите, сребърните и металическите отблясъци, които са абсолютният хит този сезон. Посочените модели се предлагат в магазините на Deichmann. Само си ги представете в комбинация с морския ви тен! Не можете без тях! Освен това сандалите са не само супер модерни, а и много удобни. Нежните каишки на ниските сандали са достатъчни, за да ви осигурят стабилност и комфорт при всякакъв повод. Лятното настроение идва веднага, щом ги обуете!

Тенденции при сандалите за Лято 2014Тенденции при сандалите за Лято 2014

Други актуални модели са тези, с връзки, капси и ресни. Почерпете вдъхновение от невероятните модели на miniprix. От днес до края на уикенда 20% намаление на дамски, мъжки и детски обувки!

Сандали в свежи летни цветове - жълто, зелено, синьо, зелено, циклама, оранжево, бяло. Невероятно весела комбинация за безгрижни дни.
Дамски сандали с ресни - решени в кремаво, стилни и раздвижени. Моделът е спортно-елегантен, което го прави универсален.

Тенденции при сандалите за Лято 2014Тенденции при сандалите за Лято 2014

Да не забравяме класическите черни сандали, декорирани с капси. Моделът е подходящ както за през деня, така и за луди вечери. Декорацията напомня на гръндж стила, който се държи на челно място при тенденциите за поредна година.
Да не забравяме и блясъка в краката. Лято 2014 ще се запомни със металните си отблясъци, не само при сандалите, но и при дрехите, грима и маникюра. Златното е хит. Изберете гладиаторски модел, решен в златно, за да допълните тоалета си.

Тенденции при сандалите за Лято 2014Тенденции при сандалите за Лято 2014

Снимки:
1. - 3. Модели на Deichmann
4. - 7. Модели от miniprix.bg

miniPRIX