Даян Фон Фюрстенберг създаде нова линия рамки за очилата на Гугъл

Дизайнерката Даян Фон Фюрстенберг създаде нова линия рамки за очилата на Гугъл и те ще бъдат пуснати в продажба в Нет а Порте и в магазина на Гугъл Глас на 23 юни.

Дизайнерката не е чужда на очилата на Гугъл. Тя включи устройството в пролетната си колекция през 2013 г. Новата й колекция, която се състои от пет нови рамки, е поредният опит на Гугъл да засили позициите на очилата както от гледна точка на външния им вид, така и на привлекателността им.

Даян Фон Фюрстенберг създаде нова линия рамки за очилата на Гугъл

През януари Гугъл представи Титаниевата колекция, включваща четири класически рамки, произведени от титан, всяка на цена от 225 долара. Те бяха създадени, така че очилата да Гугъл да могат да се предписват от лекар и да помогнат на устройството да заприлича на чифт класически очила.

Даян Фон Фюрстенберг създаде нова линия рамки за очилата на Гугъл

През март беше обявено партньорството с Оакли и Рей-Бан. Компаниите ще създават и продават очила, които обединяват висшата мода, лайфстайла и иновативните технологии. Но от гледна точка на стила колекцията на Даян Фон Фюрстенберг може да постави нещата на ново равнище, въпреки че дори нейният умел почерк няма да е достатъчен, за да накара технологичния аспект на очилата да изчезне напълно.

БГНЕС