Карли Клос за моделството

Карли Клос за моделството Карли Клос не смята, че моделството не е нейна основна професия.

21-годишната красавица твърди, че макар да е известна с работата си за марки като "Диор" и "Виктория сикрет", тя винаги се е смятала повече за атлетка, отколкото за моделка.

"Докато растях, много обичах да танцувам. Може би затова възприемам себе си повече като атлетка, отколкото като моделка. Обичам да отправям предизвикателства към себе си. Аз обаче не съм професионална атлетка, не съм професионална танцьорка, не съм професионалистка в нищо. Никога не съм смятала моделството за истинска професия. Все още не зная каква точно е професията за мен. Да бъда моделка е много интересно и забавно", казва тя.

Красавицата признава, че понякога трябва да постави моделската кариера пред любовта й към спорта и осъзнава, че тялото й не трябва да бъде прекалено мускулесто.
"Разбира се, че понякога ми се е налагало да правя избор между моето тяло и най-доброто здравословно състояние. Започнах кариера на моделка на 15 г. в индустрия, където тялото е част от работата ми… Естествено, че трябваше да открия мястото, където се чувствам най-добре, за да върша работата си", казва тя и споделя, че иска да даде пример на младите дами със своя здравословен начин на живот.

БГНЕС