Стилът на Ел Фанинг

Стилът на Ел Фанинг Едва на 16г. Ел Фанинг вече е еднакво успешен модел и актриса, а предложенията й за фотосесии и рекламни кампании не спират да валят от най-луксозните марки в света.

Звездата блести не само на червения килим, но и в ежедневието, когато редовно е засичана от папараци, облечена младежки и със стил.

"Аз се нося много момичешки. Стилът ми е вдъхновен от Питър Пан и женствените детайли и цветове. Сега пораствам и усещам, че мога да нося и по-дамски и по-сериозни дрехи. Вече съм на "ти" с носенето на панталони, но когато бях на 12г. мислех, че са само за момчета", споделя в интервю младата надежда на световното кино.

Ел е наследила актьорския талант от сестра си Дакота и вече получи първите си комплименти и похвали от американските критици. Русокосата красавица си партнира със самата Анджелина Джоли в последния филм на актрисата "Господарката на злото".

"Чувствах се много неподготвена, когато ми казаха, че е време да се запозная с Анджелина, но на въпросната ни среща тя веднага ме прегърна. Разтърси ме и ми каза, че ще си прекараме страхотно, работейки заедно", спомня си Фанинг.

БГНЕС