Оливия Уайлд: Стилът ми няма как да бъде красив, но неудобен

Оливия Уайлд: Стилът ми няма как да бъде красив, но неудобен Въпреки че бременната актриса Оливия Уайлд не веднъж гласно е изказвала възхищението си от модния стил на колежката си Ева Лонгория, самата тя се облича доста семпло и обрано.

Звездата от филма "Rush" е голям фен на изтънчения и момичешки стил, в който се облича Ева, както и на високите й токчета, допълващи екранната й визия, но за себе си признава, че категорично предпочита комфорта.

"Ева Лонгория винаги изглежда божествено перфектна, направо очарователна. Аз не мога да си представя това постоянно ходене на токчета, тя ходи на високи обувки дори до пералнята. Аз просто не нося това у себе си. Стилът ми няма как да бъде красив, но неудобен. Част от природата ми е във външния ми вид да има нещо разхвърляно", коментира Уайлд в интервю за списание "Lucky".

Оливия, която очаква първото си дете от актьора Джейсън Съдейкис, признава, че стилът й направо е еволюирал, имайки предвид, че като по-малка често се е обличала с дрехи от гардероба на баща си.

"На 13 години се обличах в кадифени костюми и полиестерни ризи. Псевдонимът ми по това време беше "пестеливото момиче" и днес го намирам за странен, но тогава ми се струваше немислимо да платя повече от 20 долара за дънки", споделя през смях звездата.

На 30-годишна възраст, актрисата черпи вдъхновение за облеклото си главно от френската мода и често казва: "Когато се чудите какво да облечете, погледнете французойките".

БГНЕС