Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен

Какво е първото нещо за което се сещате щом чуете името Кристиан Лубутен?
Точно така, това са силно заострените класически кожени обувки. Официални и изчистени подходящи за всеки тоалет.
Тази пролет този тип обувки са на върха. Можете да ги съчетаете както със спортно-елегантна визия, така и с вечерна рокля. В магазинната мрежа изобилства от материи и цветове, напомнящи на безсмъртната класика на Кристиан Лубутен.

Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен 3suisses предлага на вашето внимание заострена обувка в бежов цвят, подсилена със златен заострен връх. Той е както бляскав завършек на модела, така и предпазва муцунката на обувката от ожулване.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен 3suisses предлага и една интересна цветна трилогия от асиметрична обувка с интересен дизайн. Модните дизайнери решават да разчупят модела, чрез вплитането на различни цветове с интересен разчупен дизайн. Тук отново можем да видим силно подчертаната заостена муцунка на елегантната обувка.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен 3suisses ни въвежда в моделите с каишка по глезена и комбинация от цветове с елегантната двуцветна заострена обувка. Каишката внася една нотка на елегантност и прави крака да изглежда по-слаб и нежен. Естествените кафеникави тонове допълнително придават изящност на ходилото.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен Следващият модел, представен от miniprix, също е с каишка. Тук черната лачена обувка ни кара да заложим на елегантна черна рокля и да се впуснем в нощния живот. Една от тенденциите тази година са лачените обувки. Тук при официалните обувки също присъства.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен Класиката си е класика. Друго предложение от miniprix ни въвежда в тазгодишните хитове при обувките. Бежова лачена обувка - идеален завършек на тоалета. Може да се съчетава както с деним, така и с рокли. Изчистения й дизайн предполага да наблегнем на яркостта на дрехите.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан ЛубутенНякои от моделите допълнително са украсени с капси или декоративни елементи. Предложението на miniprix е двуцветна елегантна обувка с декоративни елементи. Комбинацията от бял и бежов цвят напомня на стил и изтънченост във всеки момент. Може да комбинирате с многжество дрехи и тоалети. Просто буйте нещо по-късо, за да не останат незабелязани невероятните ви обувки.


Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан Лубутен

Топ тенденция: Официални обувки, напомнящи на Кристиан ЛубутенКакто вече споменхаме разнообразието от материали и цветове е огромно. Ето ви няколко примера за цветни официални обувки от велур представени от obufki.com Можете да намерите всякакви цветове в търговката мрежа и са на цени подходящи за всеки джоб.
Бъдете уверени в себе си и носете удобни обувки.