Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтове

Тишъртите са една от любимите дрехи в гардероба. Изключително практични и убодни за ежедневието. А защо не и да петъчната луда вечер с приятели?
Този сезон освен, че ще се чувствате удобно в любимата си тениска, ще бъдете и в крак с модата.

Тенденциите при принтовете налагат тениските със закачливи надписи или апликации.

Подрахме за вас няколко актуални модела от новата колекция на
shopping-terapia:

Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтовеДамска тениска с щампа PHOTO в бял цвят. Изчистена и стилна тениска, която лесно може да се съчетае с ефектен черен панталон или с черен клин. Заложете на кецове или маратонки са по-небрежен вид.


Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтовеДамска тениска с щампа MICKEY MOUSE в черно. Един от най-популярните и обичани анимационни герои на всички времена ще ви помогне да се върнете към детствто. Изключително добра комбинация би била тази, с ефектни светли панталони от деним. Допълнете тоалета с аксесоар за коса.


Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтовеДамска тениска с щампа MICKEY в бяло. Макар отново апликацията да е "детска", тук се намесват и металните елементи. Златното се съчетава много добре с кожа, затова заложете на модерните слим панталони за пролетния сезон. При обувките заложете на черни спортни модели, за да изпъква невероятния тишърт.


Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтовеДамска тениска CITY OF ANGELS в бяло. Закачливите надписи, са както леко шеговити, така и намекват за характера на жената, която носи дрехата. Не бихте си купили тениска с надпис, който не харесвате, нали? Подходящо съчетание е с риза от деним и къси панталонки отново от деним. Заложете на спортни обувки или сандали на равна подметка.


Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтовеИзразете обичта си към себе си с дамска тениска CELFIE BLACK. Човек трябва да обича себе си, за да се чувства добре и да може да обича и другите. Модерната напоследък нова английска дума selfie е ефектно изимитирана по звучене на този модел тениска благодарение на бялата щампа на черния фон на дрехата. Създаденият контраст в дамска тениска CELFIE BLACK ще допринесе по стилен начим към стрийт стайлинга ви, ако комбинирате модела с клин и ефектно колие. Моделът се предлага и в бяло.


Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтове Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтове Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтове

Дамската тениска TROUBLE MAKER, дамската тениска NOTHING TO WEAR и дамската тениска HOPE са много весели и потвърждават едни от най-често използваните изрази от жените. Никога нямаме какво да облечем... Идеално се съчетават какато с деним, така и с кожа. изберете подходящи аксесоари - слънчеви очила, шалчета, фишута и бижута за съвършен аутфит.

Топ тенденция: Тишърти със закачливи принтове Дамска тениска с щампа KISS и дамска тениска с щампа SEXY LIPS са новия хит на лято 2014. Този сезон изключително актуални са щампите на устни и целувки. Този тишърт е подходящ както за ежедневието, така и за лудата петък вечер. Комбинира се идеално с асиметрична пола или черен кожен прилепнал клин. Тук може да обуете обувките със заострен връх,тип Кристиян Лубутен,и да превземете нощта.

Насладете се на прекрасно лято с невероятните си тишърти...

Снимки: shopping-terapia.com

Shopping-Terapia.com