Кара Делевин е новото лице на Ив Сен Лоран

Супермоделът Кара Делевин за пореден път превзе модния свят, този път като рекламно лице в козметичната кампания на луксозната френска марка Ив Сен Лоран.

Вода, природа и подчертана естествена красота са основните акценти във фотосесията за кампанията.

Кара Делевин е новото лице на Ив Сен Лоран

С прибрани коси назад и ярко червило в актуален за сезона цвят, красавицата е заснета край красиво езеро сред гората. Снимките са съсредоточени върху лицето и показват непосредствена близост и магнетичен поглед.

Това което изненадва в кампанията на френската марка, не е обичайно провокативното поведение на Делевин, а шареният грим върху лицето й, който продължително приковава погледа на всеки за пръв път видял снимките. Естествената красота на Кара е впечатляваща, а подправена с макиаж от новата колекция на френския бранд, я превръща в напълно неустоима.

Кара Делевин е новото лице на Ив Сен Лоран

Новите гримове от Ив Сен Лоран представят т.н. "кукленско излъчване", комбинирано с наситен руж и ярко червило. "По-подходящ, дързък, смел и непринуден модел от Кара нямаше как да намерим. Тя е съчетание на кукленския вид, мъжката смелост и елегантната женственост", коментираха от Ив Сен Лоран по повод последната си кампания.

Кара Делевин е новото лице на Ив Сен Лоран

БГНЕС