Orofluido™ посреща пролетта с неустоими предложения за красива коса


Orofluido™ събужда красотата на косата и я потапя в екзотичено ухание с новите си пролетни предложения. Олекотеният спрей-еликсир Orofluido Super Shine Light Spray е специално разработен за нуждите на фината коса, а комплектът шампоан и балсам Orofluido осигурява пълноценна грижа за всяка дама. Вдъхновени от древните традиции на Мароко, Египет и Средиземноморието, тайните на красивата коса се разкриват в новите продукти на марката с помощта на натурални масла от арган, земен бадем и лен.


Orofluido™ посреща пролетта с неустоими предложения за красива коса


Orofluido Super Shine Light Spray
Orofluido Super Shine Light Spray е олекотен спрей-еликсир, създаден специално за тънки и фини коси.
Orofluido™ посреща пролетта с неустоими предложения за красива косаТой се отличава с иновативна, ултра лека формула, която придава копринена мекота, жизненост и блясък.
Леките сухи масла в състава му се абсорбират изключително бързо, без да утежняват косата.
Спреят подпомага лесното разресване и се бори със статичното електричество.
Обогатен е с комбинация от три натурални масла - от арган, земен бадем и лен. Той подхранва косата, дава и сила и защита и я прави мека и деликатна при допир, по-гъвкава и сияеща.
Наред с това Orofluido Super Shine Light Spray предизвиква с очарователно ухание с нотки на ванилия, които напомнят на любим ориенталски парфюм.
Разфасовка - 55 мл.



Комплект
Orofluido - шампоан и балсам
Два от най-предпочитаните продукти на Orofuido пристигат в компактен комплект, за да предложат още по-пълноценна грижа за косата.

Orofluido™ посреща пролетта с неустоими предложения за красива косаШампоанът Orofluido я възстановявя и възвъръща блясъка й. Той е подходящ за различни типове коса, а благодарение на формулата си с три натурални масла има изключително подхранващо действие. Арган, земен бадем и лен са магическите съставки, които са в основата на този атрактивен продукт. Те не утежняват косата, тъй като се абсорбират бързо и я подхранват с витамин Е и мастни киселини. Така върху косъма се образува защитен филм срещу вредните атмосферни влияния. Шампоанът се отличава и с аромат на амбър и ванилия, който превръща сутрешния душ в истинско SPA изживяване.

Изключителният балсам Orofluido прави допира до косата деликатно удоволствие. Той улеснява разресването, придава копринена мекота и еластичност. Балсамът хидратира, трите натурални масла (арганово, ленено и масло от земен бадем) в него подхранват, а ароматът на парфюм с ориенталски нотки остава дълго след измиването.
Разфасовка шампоан - 200 мл, разфасовка балсам - 200 мл.


Продуктите на Orofluido™ можете да откриете в салоните за красота и в магазини Douglas и beauty zone. Официален представител на Orofluido™ за България е Интеркозметика ООД.