Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюми


От Trend Council са готови с прогнозата за тенденциите при банските костюми за сезон Пролет-Лято 2015. Създаването на колекции бански костюми се превръща в една нова продуктова категория за много от водещите модни дизайнери по света.

Топ тенденция през горещия сезон на 2015 ще бъдат африканските и марокански мотиви, както и моделите, вдъхновени от спортните екипи.


Лукс от джунглата
Тропическите принтове и големите шапки носят полъха на полинезийската тики (древни ръчноизработени дървени фигурки украшения - религиозен и духовен символ) култура. Можете да ги откриете в комбинация с леопардови принтове върху ретро кройки.


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюмиМароко
Заплетените принтове върху еластичен жакард са вдъхновени от Мароко. Палитрата включва свежи оранжеви и лилави нюанси, които напомнят за наситените аромати на кралството, а платовете - за типичните за региона декорации.


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюмиБели пясъци

Белият бански костюм с акцент от метални детайли обещава заслепяваща визия за Пролет-Лято 2015. Ако не сте почитател на бялото можете да заложите на друг светъл цвят като пустинен пясък, морска пяна или небесно синьо.


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюмиСпортно
Ярко розови, светло сини и бледо жълти нюанси на бял фон с черни акценти изграждат тази спортно-графична визия, която ще властва през горещия сезон на 2015.


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюми


Санта Моника
Завръщането към ярките цветове през Пролет-Лято 2015 ще се случи в наситени червени и сини нюанси и материи, наподобяващи водолазен костюм. Резултатът е ретро визия вдъхновена от живота в Санта Моника (САЩ) и типичното за крайбрежието на Калифорния каране на сърф.


Модни тенденции Пролет-Лято 2015: Бански костюми

Снимки:
Trend Council - нишова онлайн организация, предлагаща услуги в областта на прогнозирането и подпомага собствениците при вземането на адекватни и точни решения за своя бизнес, предоставяйки им ценна информация за цветовете и модните тенденции, базирана на фактически анализи на световните лидери в модната индустрия