Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Гащеризони


До всички фенове на модата от 90-те - Гащеризоните отново са тук!

От Алекса Чънг и Пикси Лот през стила от улицата до подиума на Седмицата на модата в Лондон, този "важен елемент" от детството е възкресен в разнообразие от стилове за Пролет-Лято 2014 - от класически избледнял деним до сладки сукмани с принтове.

Ако искате нещо удобно и практично, но същевременно стилно и модерно - гащеризонът е точният избор за вас.

Британката Алекса Чънг е сред най-изявените фенове на гащеризона - тесен, широк, с къси крачоли, с широки крачоли - важното е да е гащеризон!

Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Гащеризони



Американската актриса и певица Ванеса Хъджинс и британската и колежка Кийра Найтли също залагат на този практичен тоалет в ежедневието си.


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: ГащеризониМодни тенденции Пролет-Лято 2014: Гащеризони


Селена Гомес , със своето момичешко излъчване, е много чаровна и закачлива в гащеризон с къси крачоли - тъкмо за предстоящия горещ сезон!


Модни тенденции Пролет-Лято 2014: Гащеризони


Сред почитателките на гащеризона са още немската актриса и бивш модел Даян Крюгер, американската певица и актриса Ашли Тисдейл, британската певица Рита Ора, моделът и фотограф Хелена Кристенсен, американската актриса Сара Джесика Паркър, барбадоската звезда Риана, бразилският топ модел Алесандра Амброзио и американската актриса Селма Блеър.


Насладете се и вие на разнообразието от гащеризони, които сезон Пролет-Лято 2014 ще донесе!


Снимки: facebook.com