Richter представя пролетно-лятната си колекция детски обувки

Новата колекция ще ви изненада с живи цветове. Richter предлага перфектен баланс между функционалност и мода, което прави всяка обувка забавна и приятна за носене.

Разглеждайки новата колекция на Richter, ще намерите искрящи, живи и свежи цветове. Децата ще бъдат впечатлени от зелената ябълка, жълтия лимон, кобалтовото синьо, огненото червено и тюркоазеното. Момичетата ще бъдат разглезени от избора на зелено, розово и лавандула. Момчетата ще получат сини тонове, тревно зелено, царевично жълто и оранжево, и така ще се превърнат в център на внимание.

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Някои от цветовете са използвани само като акценти в моделите за момчета: в шевовете, в отделни детайли, връзките или апликациите. Моделите от новата колекция са изключително завършени и в живи цветове, които допринасят за нов, искрящ, и същевременно ненатрапчив вид. Момчетата и момичетата ще добият ново самочувствие с новите комбинации от цветове, и отличително присъствие.

Бялото ще има специална роля през новия сезон. Това е водещият цвят в новата колекция, който може да бъде открит във връзките, акцентите на горната част, както и като цвят за цялата горна повърхност на обувките. Цялостното възприятие за колекцията е подсилено от искрящите златни и сребърни цветове.

Моделите, които са частично или напълно изработени от напа и патентована кожа, са много актуални и търсени, което обуславя разширяването на тази продуктова гама. В нея допълнително са включени повече разновидности като перфорации, камуфлаж, ретро излъчване и метал. Да, правилно сте прочели, металът се завърна!

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Обувките на балерината и модните кецове са представени в благородни златни, и сребърни цветове, а в допълнение се предлагат металически тюркоаз и розово за малките принцеси.

Richter буквално се протяга към звездите и черпи вдъхновение от тях за своите разнообразни стилове (блестящи ярки звезди, нитове, кристали и бляскави метални комбинации).

Романтиката за малките принцеси е важна тема в колекцията. Аксесоари като любовни сърца, пеперуди, както и различните други „момичешки“ форми и дизайни, са допълвани от чудесни бродерии с форма на цветя и апликации, които правят обувките много желани за всяко малко момиче.

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Richter представя пролетно-лятната си колекция

Основният фокус в колекцията е копирането на модните тенденции при „големите“ и превъплъщаването им във фантастични колекции, подходящи за игра. Много важно е предназначението на обувките да бъде съчетано с много мода и забавление. Предлагането на модели и за пораснали деца означава създаването на колекция, ориентирана към техния стил на живот. В основата на това стои ‘casual’ стилът. Представянето на модни стилове с правилните цветове и материали, и комбинирането им с готини детайли като копчета, ретро отпечатъци и винтидж завършек, ще даде на младите екстравагантно излъчване.